MicroVPS.pl 85 Zgłoś post Napisano Czerwiec 4, 2015 (edytowany) Posiadam konto w pekao sa i od kilku dni nie mogę w żaden sposób dokonać płatności w serwisie google apps... Płatność automatyczna dokonana za pomocą MasterCard • • • **** została odrzucona przez Twój bank lub Twoją instytucję kredytową z następującego powodu: Twoja instytucja finansowa nie podała powodu. Aby to naprawić, skontaktuj się z bankiem lub wystawcą karty kredytowej, a na stronie ustawień płatności włącz ponownie lub popraw formę płatności. Taką samą sytuację miałem z paypal, po kontakcie powiedzieli że nie akceptują tego banku... Miał ktoś taki problem i ma pomysł, czy muszę iść założyć konto w kolejnym banku...? Edytowano Czerwiec 4, 2015 przez MicroVPS.pl (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
blfr 225 Zgłoś post Napisano Czerwiec 4, 2015 A próbowałeś zapytać w swoim banku? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MicroVPS.pl 85 Zgłoś post Napisano Czerwiec 4, 2015 A próbowałeś zapytać w swoim banku? Tak, konsultant próbuje wszystkiego (sprawdza limity, saldo na koncie, czy karta aktywna) i na tym się kończy... Nie uśmiecha mi się zakładać konto w innym banku, aby opłacać jedną usługę, ale najwyraźniej nie mam wyjścia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
OneDistrict 12 Zgłoś post Napisano Czerwiec 4, 2015 Co się boisz przyznać nam, co to za bank...? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
blfr 225 Zgłoś post Napisano Czerwiec 4, 2015 Napisał, że Pekao SA. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ADRIAN13 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 4, 2015 GP nie może przechowywać kodu CVV i pyta o niego tylko przy rejestracji, a bank PKO SA I PKOBP pyta się GP o niego zawsze. Dlatego nie można sfinalizować płatności Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MicroVPS.pl 85 Zgłoś post Napisano Czerwiec 4, 2015 Co się boisz przyznać nam, co to za bank...? Napisałem w pierwszym poście. GP nie może przechowywać kodu CVV i pyta o niego tylko przy rejestracji, a bank PKO SA I PKOBP pyta się GP o niego zawsze. Dlatego nie można sfinalizować płatności Czyli jedynie nowe konto bankowe? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ADRIAN13 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 4, 2015 Napisałem w pierwszym poście. Czyli jedynie nowe konto bankowe? To się na infolini PKOBp dowiedziałem. Jeśli GP nie wyśle CVV przy zakupie to nie zatwierdzą transakcji. A GP przy zakupie się nie pyta tylko wysyła bez. U mnie w prasówkach są kupony GP na 20,50,100zł. Można jeszcze dopisać sobie do abonamentu, jeśli się takowy posiada:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mrowka 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 5, 2015 Załóż sobie internetową kartę prepaid visa w BZ WBK, zrób na nią przelew i zapłać. Działa bo sam tak płaciłem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MicroVPS.pl 85 Zgłoś post Napisano Czerwiec 5, 2015 Już zapłaciłem z BNP paribas. Również żadnych problemów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach