Syndrom 95 Zgłoś post Napisano Czerwiec 1, 2015 (edytowany) Witam, Potrzebuje jakiegoś toola open source do backupu wielu serwerów z konsolą graficzną/konsolą webową do zarządzania. Do tej pory używałem bacula (konsolowo), ale teraz jest potrzeba by było to ładnie zaprezentowane :/ Poradźcie... /EDIT Właśnie przeglądając change log bacula, od wersji 7.x pojawił się ciekawy web interfejs (baculum), ale może ktoś poradzi mi inny soft Edytowano Czerwiec 1, 2015 przez Syndrom (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Vasthi 74 Zgłoś post Napisano Czerwiec 1, 2015 http://wiki.bacula.org/doku.php?id=comparisons Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ksk 67 Zgłoś post Napisano Czerwiec 1, 2015 backuppc . rsync przez www zarządzany. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malu 460 Zgłoś post Napisano Czerwiec 1, 2015 bacula +1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
behemoth 230 Zgłoś post Napisano Czerwiec 1, 2015 Bacula +1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sylver74 3 Zgłoś post Napisano Czerwiec 1, 2015 (edytowany) Backuppc + , ale może dlatego ze pare lat temu natrafiłem na przejrzysty opis, i znałem rsync Edytowano Czerwiec 1, 2015 przez sylver74 (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach