algatox 0 Zgłoś post Napisano Maj 31, 2015 MYGO.pl - wracamy do korzeni... Nasze forum przez ostatnie miesiące było miejscem ciekawych, merytorycznych dyskusji na temat konfiguracji serwerów, opartym na silniku gier Sourcemod. W ostatnich tygodniach zdaliśmy sobie sprawę z tego, jak daleko odeszliśmy od początkowej idei przyświecającej powstaniu forum. Z tego powodu, postanowiliśmy dokonać gruntowych zmian mających na celu zachęcić Cię do powrotu. Listę zmian znajdziesz w poniższych punktach: Wyłącznie merytoryczne dyskusje, Tematyka skupiona wokół aspektów biznesowych oraz firmach działających w branży game hostingowej, Prostszy, przyjazny układ wizualny, Nowa wersja skryptu IP.Board 4.0, wraz z nowymi możliwościami, Powięksyliśmy również zespół po to, aby jak najszybciej pomóc Ci rozwiązać problemy z serwerem. To tylko początek. Dołącz do nas i weź udział w tworzeniu nowej jakości forum poprzez pomaganie innym użytkownikom. Byliśmy zmuszeni również postawić forum od fundamentów. Wiąże się z tym, że owe konta, tematy i posty, które założyliście jakiś czas temu, nie zostaną niestety odzyskane. Prosimy o założenie nowego konta, oraz zachęcamy do budowania społeczności forum. Obecnie forum jest w fazie BETA. Mogą występować drobne niedociągnięcia, o czym poinformuj administratora serwisu. Będziemy wdzięczni, za wyłapanie i rowiązanie problemów. Dziękujemy. [Wróć na MYGO.pl] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Artix 34 Zgłoś post Napisano Maj 31, 2015 Logo było chyba pomniejszane bo zrobieniu, bo straciło na jakości. Nie lepiej od razu stworzyć dopasowane do wymiarów, jakie są na forum? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
algatox 0 Zgłoś post Napisano Maj 31, 2015 Zgadza się. Już się produkuje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bybunny 540 Zgłoś post Napisano Czerwiec 1, 2015 To nie jest "odnawianie korzeni" : Prosimy o założenie nowego konta na forum. Przepraszamy za niedogodności. Dziękujemy. :-) Raczej strzał w kolano! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Czerwiec 1, 2015 Strzał w kolano tomku to była sprzedaż forum osobie która nastawiła się na zyski z reklam. http://gamehostingtalk.pl/topic/23687-mygopl-sourcemod-unofficial-support/?p=163849 Ja już się tam wypowiedziałem (link do mojego posta). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
algatox 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 1, 2015 Racja. Ale łódka jeszcze nie utoneła. Postawiliśmy maszt i próbujemy dalej płynąc, nie poddając się. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
algatox 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 6, 2015 Bardzo dobrze sobie radzimy. Dziękuje tym, którzy tak dzielnie wspierają projekt. Jesteście wielcy! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
meks 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 26, 2015 Jedynie co bym proponował to przesunąć logo trochę w prawą stroną. Oprócz tego forum prezentuje się dobrze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kori 29 Zgłoś post Napisano Czerwiec 26, 2015 czemu administrator bez pytania tworzy konta? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Czerwiec 26, 2015 (edytowany) http://gamehostingtalk.pl/topic/23687-mygopl-sourcemod-unofficial-support/?p=164427 edit: nie pytaj bo jeszcze temat zamkną Edytowano Czerwiec 26, 2015 przez Kamikadze (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
blfr 225 Zgłoś post Napisano Czerwiec 26, 2015 Skąd oni mają Wasze adresy email? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Czerwiec 26, 2015 Pewnie wyciągnął z poprzedniej wersji forum. Zarejestrowałem się tam tylko na początku, później ze 2 razy było forum zmieniane i czyszczone. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
blfr 225 Zgłoś post Napisano Czerwiec 26, 2015 Jeśli mieliście konta na poprzedniej wersji forum, to trochę trudno się zżymać na automatycznie założone konto w nowej odsłonie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Czerwiec 26, 2015 Ale skoro się ktoś nie rejestrował to chyba znaczy że nie chce. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
blfr 225 Zgłoś post Napisano Czerwiec 26, 2015 Jak się nie zarejestrował, skoro przed chwilą napisałeś, że mają Wasze maile z rejestracji. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Czerwiec 26, 2015 Po usunięciu bazy. Forum śmigało chyba nawet na innym skrypcie. Później zostało usunięte i zainstalowane na nowo. Na nowej wersji już się nie rejestrowałem bo zmieniali się właściciele itp. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bjN 30 Zgłoś post Napisano Czerwiec 26, 2015 Ja się tam nie zarejestrowałem, a też mi przyszedł mail, że mam tam konto hahah. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
strefapc 69 Zgłoś post Napisano Czerwiec 27, 2015 U mnie to samo. Cześć Strefapc.net, Administrator utworzył konto za Ciebie na MYGO.pl - Nieoficjalny Support SourceMod. Możesz zalogować się korzystać z poniższych danych: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
algatox 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 27, 2015 Wystarczy miec oczy do okola glowy, a odpowiedź wisi na forum - http://mygo.pl/topic/396-o%C5%9Bwiadczenie-%E2%80%9Ekonta-zak%C5%82adane-przez-administratora-forum-bez-zgody-drugiej-strony%E2%80%9D/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Czerwiec 27, 2015 Wystarczy miec oczy do okola glowy, a odpowiedź wisi na forum - http://mygo.pl/topic/396-o%C5%9Bwiadczenie-%E2%80%9Ekonta-zak%C5%82adane-przez-administratora-forum-bez-zgody-drugiej-strony%E2%80%9D/ Jeżeli ktoś nie korzysta i nie chce korzystać z tego forum to normalne że go nie odwiedza. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
algatox 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 27, 2015 bardzo ciekawe czy ty bys nie probowal odzyskac starej bazy danych. ludzie.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Shadylogan 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 14, 2015 Z tej strony prawdziwy Algatox.... Ten pajac z mygo podszywa się pode mnie i wszystko co tutaj jest napisane nie jest moją zasługą. Ten kto mnie zna wie jak się ze mną skontaktować i co prowadzę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xxxxx 0 Zgłoś post Napisano Październik 7, 2015 Parę ciekawych zmian u nas. Zapraszam do opinii. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość l3szcz Zgłoś post Napisano Październik 8, 2015 Najpierw skończ zakładać multikonta Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Shadylogan 0 Zgłoś post Napisano Październik 8, 2015 dokładnie. Ukradłeś nicki cenionym osobom. Nikt nie będzie z tego syfu korzystał. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach