Gość Pokuć Zgłoś post Napisano Czerwiec 25, 2015 No w Gdańsku jest kilka DC, trzy na pewno Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
katalogowy 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 25, 2015 Noo, trójmiasto to ciekawy wybór. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kozzanna85 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 12, 2015 Skoro w czerwcu podróż się nie udała, to może w sierpniu? Fajnie jest nad Jeziorem Rożnowskim. Byłam tam ostatnio i bardzo sobie chwalę. Super relaks i świetna miejscówka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lokator 137 Zgłoś post Napisano Sierpień 12, 2015 Możecie polecić coś na wrzesień choć wstępny plan już mam - wypoczynek w górach ; ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
HaPe 242 Zgłoś post Napisano Sierpień 12, 2015 Hajduszoboszlo albo Vrbow. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lokator 137 Zgłoś post Napisano Sierpień 12, 2015 Ooo, dzięki za fajne propozycje HaPe - wezmę je pod uwagę bo ciekawie wyglądają : ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JacekG 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 13, 2015 Był ktoś z Was w Pieninach może? Polecacie jakieś miejsce? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
natec90 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 17, 2015 najlepiej nad Bałtyk. Niekoniecznie w Polsce. Dla osób lubiących wędrówki miejscem ciekawym mogą być nasze Tatry. W górach nawet latem jest pięknie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JacekG 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 14, 2015 Nie ważne gdzie - ważne z kim i ważne by pogoda dopisała Jaką Ty miałeś rację... Cały miesiąc planowałem swój urlop, każdy dzień pobytu w Zakopanym i w Bieszczadach. Na jakie szlaki pójdę, o której wyjść, gdzie zorganizować nocleg po słowackiej stronie, wszystko, wszystko, a tu... 1 dzień ładnej pogody, 1 dzień na szlakach, cała reszta tygodnia deszcz i ogromne zachmurzenie, 3 dni wcześniejszy powrót z urlopu, bo pogoda tragiczna, no i jak tu się nie wku%$%$%ić? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maniakk87 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 16, 2015 A gdzie na taki urlop w Październiku ? Ja dopiero urlop mam w następnym miesiącu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość patrys Zgłoś post Napisano Wrzesień 16, 2015 Zależy od budżetu, ale kanary wydają się spoko. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach