Lokator 137 Zgłoś post Napisano Maj 31, 2015 Hej, Jakie miejsce polecicie na 2-tygodniowy wypoczynek w czerwcu? Myślałem o poobijaniu się nad jakimś jeziorem, wokół którego byłyby obszary leśne, parki krajobrazowe, czy inne miejsca, w których człowiek mógłby spokojnie wypocząć. Możliwość wynajęcia domku / pokoju, wypożyczenia kajaków, rowerków wodnych, zwykłych rowerów, obiekty warte uwagi ulokowane w rozsądnych odległościach od jeziora, miejsca na spacery - obowiązkowo. Fajnie byłoby też napić się w jakiejś zadbanej knajpce nad jeziorem, bądź w jego okolicach. Macie coś godnego polecenia w rozsądnych cenach? ; ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Łukasz Bodziony 18 Zgłoś post Napisano Maj 31, 2015 Zakopanem ogółem Tatry Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wlodziu 49 Zgłoś post Napisano Maj 31, 2015 Bieszczady Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lokator 137 Zgłoś post Napisano Maj 31, 2015 A coś z piaszczystą plażą? ; ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Arnoldek 0 Zgłoś post Napisano Maj 31, 2015 Polecam pojechać do Mielna. Z jednej strony jezioro z drugiej strony morze. Wieczorami imprezy do białego rana Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miłosz 2311 Zgłoś post Napisano Maj 31, 2015 Polecam pojechać do Mielna.I tłok jak w metrze o 7:30 Myślałem o poobijaniu się nad jakimś jeziorem, wokół którego byłyby obszary leśne, parki krajobrazowe, czy inne miejsca, w których człowiek mógłby spokojnie wypocząć.Bory Tucholskie, Mazury Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość patrys Zgłoś post Napisano Maj 31, 2015 I tłok jak w metrze o 7:30 Tam jakikolwiek ruch zaczyna się dopiero na samej końcówce czerwca, jednak szału aż takiego nie ma Mielno to kiepskie miejsce na odpoczynek w postaci spacerów i dużo lepszy wybór jeżeli chodzi o morze to Łeba z wydmami. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Łukasz Bodziony 18 Zgłoś post Napisano Czerwiec 1, 2015 (edytowany) Jeżeli chodzi o jeziora to polecam Pławiec w Słowacji ok 20 km od Polski , można w takiej głuszy nieźle wypocząć , często tam bywam , po drodze masz w sensownych cenach noclegi od 20 zł noc czyli te 2 tygodnie 280 zł za spanie w wygodnych warunkach + - z 300 zł jedzonko za te 600 zł masz wycieczkę , nie wiem gdzie mieszkasz ale doliczę do tego bileciki np : intercity w jedną stronę można szarpnąć od 49 zł , za tyle ostatnio z Krakowa do szczecina płaciłem, więc w tej cenie tragedii nie ma. Za 6 paczek masz wycieczkę 2 tygodniową z spaniem oraz wyżywieniem Edytowano Czerwiec 1, 2015 przez Łukasz Bodziony (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Pokuć Zgłoś post Napisano Czerwiec 1, 2015 Bory Tucholskie, Podlasie, z początku sezonu jeszcze Mazury. Potem taki jeden jedzie tam macać kury Polecam w szczególności Bory, cisza spokój, czyste rzeki, lasy, idealne miejsca na długie spacery w ciszy i w spokoju. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mnichu 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 1, 2015 A coś z piaszczystą plażą? ; ) A to w lipcu/sierpniu jak przyjdą upały Jak dwa dni, to również polecam góry. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lokator 137 Zgłoś post Napisano Czerwiec 1, 2015 Mnichu, w siatkówkę na piasku by się pograło nawet teraz ; ) Dzięki wszystkim za informacje ; ) Jakby ktoś miał jeszcze coś godnego polecenia to piszcie : ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość l3szcz Zgłoś post Napisano Czerwiec 4, 2015 Polecam Kaszuby, między innymi Ostrzyce gdzie jest na prawdę pięknie, pełno jezior. Szlaków turystycznych chyba czasem więcej niż w Tatrach. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Pokuć Zgłoś post Napisano Czerwiec 4, 2015 Tylko uważajcie, bo Kaszubi strasznie chrapią i kąpią się raz w tygodniu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość l3szcz Zgłoś post Napisano Czerwiec 5, 2015 Pokuć, ja jestem Kaszubą i kąpie się codziennie.Ale Kaszubi mają mocne głowy - więc uważaj : D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
HaPe 242 Zgłoś post Napisano Czerwiec 5, 2015 Od siebie polecę Bieszczady, a konkretniej Jezioro Solińskie oraz Jezioro Białe w Okunince. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Pokuć Zgłoś post Napisano Czerwiec 5, 2015 Pokuć, ja jestem Kaszubą i kąpie się codziennie. Ale Kaszubi mają mocne głowy - więc uważaj : D Ja też jestem Kaszubem. Trzeba trochę więcej dystansu do siebie Mocne głowy? Przecież nasi pobratymcy stale mają zaczadzone umysły po tabace Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość l3szcz Zgłoś post Napisano Czerwiec 7, 2015 Owszem Bracie! Kto nie tabaczy ten nic nie znaczy jak to mówią. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JacekG 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 9, 2015 Od siebie polecę Bieszczady, a konkretniej Jezioro Solińskie oraz Jezioro Białe w Okunince. Jezioro Białe jest genialnym miejscem na wypoczynek Za dnia zabawa nad wodą, w nocy zabawa na karaoke Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lokator 137 Zgłoś post Napisano Czerwiec 9, 2015 Dzięki za kolejne pomysły : ) Za tydzień dam znać co wybrałem ; ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
litespeed 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 9, 2015 Nie ważne gdzie - ważne z kim i ważne by pogoda dopisała Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TomaszCh 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 9, 2015 Jeżeli temat nadal aktualny, to są dwa miejsca godne uwagi: Bieszczady (Miejsce w okolicach Soliny i zalewu Solińskiego) - jezioro, tama, rowery, budzący się sezon wakacyjny będzie świetnym miejscem, do odpoczynku - Bieszczady są najpiękniejszym miejscem w naszym kraju - szczerze. Mazury i mowa o Ełku i okolicach, ale nie to ta sama ilość atrakcji, co wyżej podane Bieszczady. Jeżeli dokonasz wyboru, to napisz! : ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lokator 137 Zgłoś post Napisano Czerwiec 23, 2015 Kochani, Nigdzie się w końcu nie wybrałem ; ( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
HaPe 242 Zgłoś post Napisano Czerwiec 24, 2015 A ja siedzę w Sopocie obecnie i także można odpocząć, mimo że woda w morzu jeszcze niezbyt do pływania. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Pokuć Zgłoś post Napisano Czerwiec 24, 2015 Jeżeli chodzi o temperaturę to jest tak sobie. Słońca brak i stale pada. Jak na końcówkę czerwca to jest po prostu zimno. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
HaPe 242 Zgłoś post Napisano Czerwiec 24, 2015 Przynajmniej jest czas na pozwiedzanie trójmiasta, spotkanie się z kimś znajomym czy zahaczenie o DC Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach