Tpk-Games 0 Zgłoś post Napisano Maj 30, 2015 (edytowany) Witam wszystkich!Wczoraj pytałem się o hosting i zdecydowałem się na hekko (patrząc na przedłużenie po roku w ih troche mnie odrzuciło).W każdym bądź razie przeniosłem forum na nowy serwer wraz z bazą no i zmieniłem dns. Kilka godzin później sprawdzając adres ip dalej nic się nie działo - więc usunąłem w panelu directadm na biznes-host moją domenę. Ponownie za jakiś czas sprawdzając adres został zmieniony - więc wyczyściłem dane i odświerzyłem. A tu ukazuje się strona ze starym motywem który w międzyczasie zdążyłem zmienić. Dodatkowo sprawdzając na firefox'ie wyświetla mi się poczta roundcube.Na ovh pokazują się nowe adresy dns a mimo to na stronie ktohostujestrone wyświetla się cloud flare(który był wcześniej wpisany wraz z biznes host). Warto zaznaczyć, że na stronie wciąż brakuje niektórych obrazków.I teraz nw czy to przez to, że adresy dns. się jeszcze nie zawiązały czy przez jakiś inny czynnik. EDIT:// Zapomniałem dodać subdomenę dlatego nie było obrazków Sry za zaśmiecanie. Strona już załapała. Edytowano Maj 30, 2015 przez Tpk-Games (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach