cezary188 40 Zgłoś post Napisano Maj 25, 2015 Witam, poszukuje skryptu badz gotowej wyszukiwarki na strone. Sa fajne wyszukiwarki, nawet google udostepnia cos swojego lecz to wszystko oparte jest na wynikach z robotow. A ja potrzebuje zeby wyszukiwalo z mojej bazy a nie z ogolnie dostepnych rzeczy. Ma konkretnie wyszukiwac w mojej bazie. Z tym ze nie chce mi sie pisac calego mechanizmu jak ma dobierac wyniki jak wysweitlac itd, tylko wolabym gotowe rozwiazanie. Czy jest cos takiego ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bybunny 540 Zgłoś post Napisano Maj 25, 2015 Może coś takiego? http://codecanyon.net/item/live-search-searchengine-for-your-website/86875 Bardzo proste gotowe rozwiązanie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cezary188 40 Zgłoś post Napisano Maj 26, 2015 No wlasnie widzisz on nie dziala tak jak potrzebuje. Znalazlem juz to czego szukam. to sa wyszukiwarki dedykowane pod MYsql z tym ze to tez kombajny wlasnie sie przekopuje przez dokumentacje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Vasthi 74 Zgłoś post Napisano Maj 26, 2015 Może napisz w czym jest napisana strona lub o co oparta. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach