cezary188 40 Zgłoś post Napisano Maj 25, 2015 Tak ,jak w tytule. Nie mam konkretnej grupy, lecz znam konkretne profile ludzi ktorym chcialbym pokazac moja reklame na facebooku. Czy jest to wykonalne i jak ? Oczywiscie SPAMowanie profili poprzez PW odpada. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kori 29 Zgłoś post Napisano Maj 25, 2015 dogadać się z fanpagem/profilem który oni lubią Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
litespeed 0 Zgłoś post Napisano Maj 26, 2015 Albo wysłać im bezpośredno link Niestety nie da się reklam na FB skonfigurować dla konkretnych wybranych osób, jedynie do grup o określonych mocno ogólnikowych zainteresownaiach. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cezary188 40 Zgłoś post Napisano Maj 26, 2015 Taa wlasnie zainteresowaniach Niestety sa to malo precyzyjne wytyczne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mnichu 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 8, 2015 Taa wlasnie zainteresowaniach Niestety sa to malo precyzyjne wytyczne Ale niestety inaczej się nie da. Co do wytycznych kampanii, nie muszą to być tylko ogólne zainteresowania. Korzystając z samych zainteresowań można mocno zawęzić krąg odbiorców http://marketingdlaludzi.pl/skuteczna-reklama-na-facebooku-cz-3-jak-docierac-do-roznych-ludzi/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jermaczek88 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 28, 2015 Zawsze można do tych osób napisać wiadomość z linkiem i poprosić o obejrzenie reklamy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maniakk87 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 17, 2015 Można tak zrobić, ale wtedy wydaje mi się, że będą oni mieli wiadomość w "INNE" a nie wszyscy tam zaglądają. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach