sliwa4045 0 Zgłoś post Napisano Maj 25, 2015 Witam Szukam osoby która pomoże mi skonfigurować płatność PSC, dokładnie wykonać integrację konta wszystie papierki mam już podpisane lecz męczę się z tą integracją. Oczywiście zapłacę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MicroVPS.pl 85 Zgłoś post Napisano Maj 25, 2015 NOZO? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sliwa4045 0 Zgłoś post Napisano Maj 25, 2015 tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MicroVPS.pl 85 Zgłoś post Napisano Maj 25, 2015 Przecież tam wszystko jest już gotowe, tylko dane w configu wpisać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sliwa4045 0 Zgłoś post Napisano Maj 25, 2015 Właśnie jest w tym problem występują problemy z połączeniem. (próbowałem do zwykłego konta, oraz biznesowego) Posiadam konto biznesowe, podpisane papiery i należy odbyć integrację. Mam problem z częścią MTID w tej płatności. Potrafi ktoś Lub ktoś ogólnie robił płatności paysafecard od początku do końca ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sliwa4045 0 Zgłoś post Napisano Maj 26, 2015 @ref Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Misiek08 285 Zgłoś post Napisano Maj 26, 2015 Nie robiłem tego, ale mogę pomóc. Odezwij się na PW z jakimiś danymi to postaram się zobaczyć co nie gra. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach