boleknowak 0 Zgłoś post Napisano Maj 21, 2015 Tak jak w temacie. Polecacie jakiś darmowy panel do mojego Portfolio (panel admina). Mam dużo pomysłów co do tej strony ale potrzebuje jakiś panel admina. Wymagam abym mógł edytować sobie te zakladki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Maj 21, 2015 Może jakiś CMS? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
boleknowak 0 Zgłoś post Napisano Maj 21, 2015 Może być tylko jaki? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Maj 21, 2015 Osobiście z bratem wszędzie stosujemy Joomle. Mogę ci podesłać kilka stron na tym CMSie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
boleknowak 0 Zgłoś post Napisano Maj 21, 2015 No możesz - pw Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Maj 21, 2015 poszło pw Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pan Kot 1535 Zgłoś post Napisano Maj 22, 2015 Jak chce ci się klepać kod to polecam Laravela, napiszesz w nim wszystko w dość fajny, szybki i w miarę prosty sposób, zakładając że będziesz chciał się go nauczyć. Z gotowców masz wordpressa, joomlę, jakiegoś drupala ewentualnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Vasthi 74 Zgłoś post Napisano Maj 22, 2015 Jak chce ci się klepać kod to polecam Laravela, napiszesz w nim wszystko w dość fajny, szybki i w miarę prosty sposób, zakładając że będziesz chciał się go nauczyć. Z gotowców masz wordpressa, joomlę, jakiegoś drupala ewentualnie. On jest w gimnazjum i nie ma pojęcia co php, mysql, html. Niech użyje jakiegoś CMS bo pisanie bez wiedzy nie gwarantuje nic dobrego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pan Kot 1535 Zgłoś post Napisano Maj 22, 2015 Nikt się z wiedzą php nie urodził, znam kilku gimnazjalistów z aspiracjami, którzy całkiem porządny kod robią, jak na swój wiek. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Maj 22, 2015 Znam również kilku młodych osobników którzy będąc w szkole liceum/początek studiów już firmę odpalili z autorskimi rozwiązaniami. Obecna nawet na forum Chcieć to móc, móc to mieć, mieć to być Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach