Dave` 0 Zgłoś post Napisano Maj 20, 2015 Witam wszystkich bardzo serdecznie, Szukam darmowego systemu newsów działającego po stronie serwera (php) oraz przechowującego dane w bazie MySQL. System zostanie zaimplementowany na stronie. Miło byłoby zobaczyć zamiennik CuteNews'a, ponieważ ma (prawie) wszystko, co chcę. Nie podoba mi się jedynie fakt, że wszystkie dane trzyma na serwerze. Kiedyś używałem PHP-News, ale oprogramowanie skończyło się rozwijać gdzieś w roku 2007. Liczę na propozycje. Pozdrawiam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość l3szcz Zgłoś post Napisano Maj 20, 2015 Wordpress / Drupal bądź też Joomla lub autorski system Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pan Kot 1535 Zgłoś post Napisano Maj 21, 2015 Jak nienawidzę WP za jego optymalizację, tak muszę go polecić bo to jedyny CMS, od którego nie dostałem nerwicy gdy zacząłem w nim głębiej grzebać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dave` 0 Zgłoś post Napisano Maj 21, 2015 Mam na myśli wyłącznie system newsów, nie rozbudowany CMS typu WordPress, Joomla, etc. Hmmm, widocznie tylko CuteNews przetrwał z tych najmniejszych... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach