t9omek 0 Zgłoś post Napisano Maj 19, 2015 Witam, chcę zarejestrować domenę oczywiści wszystkie ciekawe z końcówką .com są już zajęte, poszperałem trochę w internecie i znalazłem końcówkę .co Jak myślicie czy warto zarejestrować taką domenę jako alternatywę dla .com ?http://webhosting.pl/Domena.CO.zastapi.COM.U.najwiekszego.amerykanskiego.registrara.juz.zastapila Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Pokuć Zgłoś post Napisano Maj 20, 2015 Pod maila założyłem domenę .co tylko dlatego że .com była już zajęta. Mam i jestem zadowolony - maile dochodzą, wszystko działa tak jak należy, jedynie czasem jak komuś podaję maila to się upewnia czy nie zjadłem literki bądź dziwi się co to za dziwna końcówka. Domenę zarejestrowałem w NameCheap.com i parę tygodni temu przedłużałem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
blfr 225 Zgłoś post Napisano Maj 20, 2015 się upewnia czy nie zjadłem literki bądź dziwi się co to za dziwna końcówka Właśnie. Dlatego lepiej wymyślić jakąś oryginalną nazwę i wziąć .com albo .pl jeśli to polska strona. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Pokuć Zgłoś post Napisano Maj 20, 2015 Domena jest wykorzystywana tylko pod jedno konto mailowe Żadnych stron ani bajerów tam nie ma. Co najwyżej ktoś się spyta od czasu do czasu czy w związku z tym iż jest to domena kolumbijska to czy może liczyć u mnie na jakieś zniżki na zioło Grunt że wszystkie automaty w Orange, Nazwa, OVH, NapeCheap, B-H, Swits etc działają bez problemów - nigdy nie miałem problemu że jakiś mail czy inne przypomnienie wyszło ale nie przyszło. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
litespeed 0 Zgłoś post Napisano Maj 20, 2015 Przy takiej domenie nie tudno o pomyłki. Jak już poprzednciy wspomnieli, wiele oób zamiast .co będzie klepać intuicyjnie .com Lepszym wyborem bedzie .net lub .org Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach