Łukasz Bodziony 18 Zgłoś post Napisano Maj 18, 2015 (edytowany) Witam Szukam firmy która podejmie się kolokacji nietypowych urządzeń telekomunikacyjnych a dokładniej chodzi o dekodery SAT. Wymagania:- Dostęp do łącza 120mbit/s (upload ) - Ilość adresów IP : 32 sztuki - Możliwość zawieszenia anteny odbiorczej - Lokalizacja nie ma znaczenia. Zainteresowane firmy zapraszam do kontaktu. Szczegóły techniczne pod numerem. 503478613 Budżet ustalany indywidualnie. Tak to wygląda Edytowano Maj 18, 2015 przez Łukasz Bodziony (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bartosz Z 236 Zgłoś post Napisano Maj 18, 2015 Sprint da Ci ponad 250 Mbps wysyłki, niedawno wprowadzili pakiety adresów IP - zagadaj do nich mailowo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Łukasz Bodziony 18 Zgłoś post Napisano Maj 18, 2015 Kłopot w tym iż większość serwerowni tego sprzętu nie chce ponieważ oni obawiają się koncentryka na hali z serwerami. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bartosz Z 236 Zgłoś post Napisano Maj 18, 2015 Myślę, że więcej elektromagnetycznego syfu robią te zasilacze niż same koncentryki.. Gdybyś skontaktował się z SDC, to daj znać w temacie co Oni na to Pod resztę gratów musiałbyś pewnie wynająć dodatkowe U pod półkę na nie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Vasthi 74 Zgłoś post Napisano Maj 18, 2015 Napisz do minthost, może wezmą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
areq 0 Zgłoś post Napisano Maj 18, 2015 Telewizje IP w internet chcesz robić ? Chyba średnio z legalnością tego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Łukasz Bodziony 18 Zgłoś post Napisano Maj 18, 2015 Napisz do minthost, może wezmą Ich należy z daleka omijać jeśli chodzi o to korzystałem z ich usług i niestety nie polecam nikomu. Telewizje IP w internet chcesz robić ? Chyba średnio z legalnością tego Jest to według zapewnień klienta który chce te urządzenia w serwerowni umieścić legalne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
HaPe 242 Zgłoś post Napisano Maj 18, 2015 Telewizje IP w internet chcesz robić ? Chyba średnio z legalnością tego Zauważ, że to zwykły nboxy, pewnie kolokuje zwykłym ludziom. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Łukasz Bodziony 18 Zgłoś post Napisano Maj 18, 2015 Ja z tego co zdążyłem poznać te urządzenia jest tam funkcja streamingu i można sygnał do internetu wysyłać za pomocą odpowiednich protokołów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach