HaPe 242 Zgłoś post Napisano Maj 16, 2015 Witam, jako że czeka przede mną kwestia wyboru uczelni wyższej, chciałbym dopytać się osób, które miały z nimi kontakt o ich opinie na ten temat. Wstępnie zastanawiam się między AGH Kraków a PWR (Politechnika Wrocławska) i kierunkiem teleinformatyka. Pod względem tego czy się dostanę czy nie to mam drogę wolną, ponieważ mam zagwarantowane wejście na kilka uczelni poza kolejnością. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malu 460 Zgłoś post Napisano Maj 16, 2015 Zależy na czym Ci zależy. PWR jest dość ceniony, kwestia, że pierwsze lata to będzie suchar, a nie kierunek, który rzeczywiście studiujesz.Zadaj konkretne pytania to dostaniesz odpowiedzi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
blfr 225 Zgłoś post Napisano Maj 16, 2015 AGH jest o wiele bardziej prestiżowa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość patrys Zgłoś post Napisano Maj 16, 2015 Myślę, że wielkiej różnicy nie będzie Dużo ważniejszy będzie rozwój poza nimi i znalezienie fajnych praktyk/stażu/pracy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mrowka 0 Zgłoś post Napisano Maj 16, 2015 A jaką ma opinie SGGW w waszym środowisku? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach