Gość thetox Zgłoś post Napisano Maj 13, 2015 Chce sobie zakupić tablet na androidzie zastosowanie głównie nawigacja i internet do 500zł z możliwie jak największym ekranem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pekus 31 Zgłoś post Napisano Maj 13, 2015 Miło, że się podzieliłeś z nami swoimi przemyśleniami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Maj 13, 2015 Do auta? Nie polecam giganta bo zajmie ci za dużo miejsca. Chyba że gdzieś na desce go zamontujesz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.mzone.uk 1200 Zgłoś post Napisano Maj 13, 2015 Chyba że gdzieś na desce go zamontujesz. No jak prowadzi TIRA to jak znalazł, mamy na magazynie taki tablet 21 cali na Androidzie, powinien się nadać A tak na poważnie, zwykły smartphone 5 lub 6 cali idealnie się na to nadaje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pekus 31 Zgłoś post Napisano Maj 13, 2015 No jak prowadzi TIRA to jak znalazł, mamy na magazynie taki tablet 21 cali na Androidzie, powinien się nadać A tak na poważnie, zwykły smartphone 5 lub 6 cali idealnie się na to nadaje. nie tak do końca...często gps to jest taki zaniedbany dodatek...wystarczy poczytac opinie w necie nt telefonow i gps'ow. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.mzone.uk 1200 Zgłoś post Napisano Maj 13, 2015 Nie miałem nigdy takich problemów, a trochę tych telefonów juz używałem. Może jest to wina użycia złego oprogramowania nawigacyjnego lub niektórych modeli telefonów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
litespeed 0 Zgłoś post Napisano Maj 14, 2015 Może określ jaki byś chciał miec ekran, bo dla kogoś 6" to moze być bardzo duży, a dla innego mały. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Maj 14, 2015 (edytowany) To napisze tak mam telefon galaxy s3 jako telefon wielkością oki choć mógłby być trochę większy do wygodniejszego przeglądania internetu, brat ma np nokie lumie 1320 spore gabaryty jak na telefon i wygodnie na tej noki przegląda mi się internet, ale jako tablet chciałbym większe urządzanie ta nokia ma 6 cali. Może jakiś tablet dla mnie 9 cali? Chce taki tablet ogólnie aby wygodnie można było na nim przeglądać internet i zamontować w aucie jako nawigacje, jechałem z gościem busem do NL to miał taki tablet ze mógł pionowo i poziomo go ustawić, ale to już raczej od uchwytu zależało, jechaliśmy autem renault trafic, miał tableta po lewej stronie od kierowcy zaraz przy drzwiach zamontowane, tablet był spory jakiś lenovo. Edytowano Maj 14, 2015 przez thetox (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Maj 15, 2015 Zakupiłem Tablet Lenovo S8-50F 700zł póki co testuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
litespeed 0 Zgłoś post Napisano Maj 22, 2015 Zakupiłem Tablet Lenovo S8-50F 700zł póki co testuje A navi jaką zainstalowałeś? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Maj 24, 2015 sygic wykupiona licencja dożywotnia mapy europy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
boleknowak 0 Zgłoś post Napisano Maj 24, 2015 Nawigacje to polecam navigator (map factor) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach