Vicer 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 18, 2006 Witam, przeglądając google w poszukiwaniu jakiś ciekawych ofert hostingowych wpisałem konta reseller. Na którymś miejscu znalazłem fimę (?) Ehh.pl, no to odrazu na wht i dupa.. nie ma nic o niej. Tak więc chciałem się zapytać czy ktoś ma tym Ehh jakieś swoje opnie ? Opłaca się brać u nich konta ? Szczerze mówiąć to pisze tutaj tylko dlatego że mają PHP 5 i 4 na jednym serwerze a na tym mi najbardziej zalezalo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Przemysław 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 18, 2006 Ehh.pl, należącym do firmy Control Process sp. z.o.o. to ta sama firma co cxc.pl czy tani-hosting.net. Może to dawać pewien pogląd na obsługę klienta w tejże firmie... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ednet 136 Zgłoś post Napisano Czerwiec 18, 2006 Witam,przeglądając google w poszukiwaniu jakiś ciekawych ofert hostingowych wpisałem konta reseller. Na którymś miejscu znalazłem fimę (?) Ehh.pl, no to odrazu na wht i dupa.. nie ma nic o niej. Tak więc chciałem się zapytać czy ktoś ma tym Ehh jakieś swoje opnie ? Opłaca się brać u nich konta ? Szczerze mówiąć to pisze tutaj tylko dlatego że mają PHP 5 i 4 na jednym serwerze a na tym mi najbardziej zalezalo to chyba jest ta sama firma co cxc.pl a ta z kolei nie ma za dobrych opinii. na Twoim miejscu zainteresowałbym się innymi firmami. ed Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach