boleknowak 0 Zgłoś post Napisano Maj 11, 2015 Chciałbym dac na swoją stronę formularz kontaktu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PapaSmerf 497 Zgłoś post Napisano Maj 11, 2015 Fajnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Maj 11, 2015 To daj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
boleknowak 0 Zgłoś post Napisano Maj 11, 2015 Chodzi mi żeby ktoś mi dał czy coś xd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MicroVPS.pl 85 Zgłoś post Napisano Maj 11, 2015 Chodzi mi żeby ktoś mi dał czy coś xd Ok łap: http://www.79level.pl/blog/jak-stworzyc-formularz-kontaktowy-html5-css3-php Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Maj 11, 2015 Ale to napisz precyzyjnie temat. Nikt tutaj nie będzie się domyślał o co chodzi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Narhir 0 Zgłoś post Napisano Maj 15, 2015 o wow jak miło że ktoś dzieli się poradnikiem który napisałem właśnie też chciałem do niego podać link ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MicroVPS.pl 85 Zgłoś post Napisano Maj 15, 2015 o wow jak miło że ktoś dzieli się poradnikiem który napisałem właśnie też chciałem do niego podać link ) Podziękuj pierwszej stronie google "Formularz kontaktowy". Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Pokuć Zgłoś post Napisano Maj 16, 2015 Ciekawe i ładne rozwiązanie. Zapytam tylko jak wygląda kwestia zabezpieczenia tego przed spamem, botami i innym śmietnikiem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Narhir 0 Zgłoś post Napisano Maj 16, 2015 w ogóle brak takiego typu zabezpieczenia gdyż to miał być PROSTY FORMULARZ taki żeby każdy dał rade go zrobić i dodać na stronę bez potrzeby specjalnej znajomości php Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach