boleknowak 0 Zgłoś post Napisano Maj 11, 2015 Jaką była by tego cena? Pytam z ciekawości. (Strona nie moja) csgolounge.com Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Maj 11, 2015 Cena kupienia czy stworzenia? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
boleknowak 0 Zgłoś post Napisano Maj 11, 2015 Kupienia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Maj 11, 2015 Podejrzewam że z 20-30k++. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pan Kot 1535 Zgłoś post Napisano Maj 12, 2015 Więcej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TheKrzysztofa 9 Zgłoś post Napisano Maj 12, 2015 Mówimy o 20-30k Dolarów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Maj 12, 2015 Mówimy o 20-30k Dolarów Nawet ojro Dolar chyba ma teraz słabszy kurs. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TomaszCh 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 9, 2015 (edytowany) Według SimilarWeb csgolounge w ciągu samego Maja wygenerowała prawie 50 milionów odsłon. Gdybym miał coś takiego sprzedawać, to mniej niż za 100 tysięcy dolarów, bym nie sprzedał, może i jestem wariat, ale to jest czysty biznes. Edit: Nie zauważyłem, że niezły odkop zrobiłem, wybaczcie. Edytowano Czerwiec 9, 2015 przez TomaszCh (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach