Kynsz 1 Zgłoś post Napisano Maj 8, 2015 Witam Dziś przez przypadek usunąłem subdomene i gdy chce ją ponownie dodać pojawia się bląd i komunikat że subdomena już istnieje jednak na liscie subdomen nie występuje i nie mam pojecia jaki może być tego powód, gdy dodaje inną i ją usuwam to mogę ją ponownie dodać, ale przy tej jednej występuję bląd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TomiMal 0 Zgłoś post Napisano Maj 8, 2015 Twój własny serwer czy shared? Jak shared to kontakt do supportu, ktoś z dostępem do box-a gdzie jest Twoje konto może Ci to "ręcznie" wyczyścić. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kynsz 1 Zgłoś post Napisano Maj 8, 2015 Twój własny serwer czy shared? Jak shared to kontakt do supportu, ktoś z dostępem do box-a gdzie jest Twoje konto może Ci to "ręcznie" wyczyścić. Własny, w końcu udało mi się wyszukać miejsce w którym są zapisywane - /var/named/ po usunięciu wpisów udało się dodać subdomene bez problemu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach