AleksanderSKC 0 Zgłoś post Napisano Maj 7, 2015 (edytowany) WitamChciałbym się dowiedzieć jak dokładnie podpiąć serwer VPS pod domene wykorzystując do tego cloudflare.Domene posiadam w linuxpl.comW cloudflare w polu IP podałem adres VPS a w DNS - ns9.linuxpl.com - ponieważ w tamtej chwili nie miałem żadnego innego.Po konfiguracji w Cloud dostalem dns - xxx.ns.cloudflare.com i zzz.ns.cloudflare.com które dodałem w panelu linuxpl do domeny.Czy takie coś zadziała ?Pierwszy raz podpinam domene z wykorzystaniem VPS'a Jesli pomyliłem działy to proszę moderatora o nie usuwanie tylko przeniesieniu tematu Z góry dziękuje za odpowiedzi.Pozdrawiam Edytowano Maj 7, 2015 przez AleksanderSKC (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
blfr 225 Zgłoś post Napisano Maj 7, 2015 Nie ma żadnego "podpinania" domeny. Zmieniasz DNS-y na te, które dostałeś od CloudFlare, a następnie w panelu CloudFlare dodajesz rekord A wskazujący adres IP Twojego serwera VPS. Tyle. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
AleksanderSKC 0 Zgłoś post Napisano Maj 7, 2015 O to chodziło Dziękuje za konkretną wypowiedz Temat do zamknięcia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach