Lokator 137 Zgłoś post Napisano Maj 5, 2015 Hej Wam, Możecie podpowiedzieć mi jak prawidłowo / najlepiej wykonać upgrade czystego Debiana 7 do 9? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lokator 137 Zgłoś post Napisano Maj 5, 2015 Odpowiedź: http://unix.stackexchange.com/questions/90389/how-to-upgrade-debian-stable-wheezy-to-testing-jessie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość patrys Zgłoś post Napisano Maj 6, 2015 Naprawdę chcesz korzystać z Debiana Testing tak szybko po wydaniu stabilnej wersji Jessie ? Bo jeżeli się pomyliłeś, to powyższe howto wrzuci Cię na testing... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lokator 137 Zgłoś post Napisano Maj 6, 2015 Nie pomyliłem się : ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Vasthi 74 Zgłoś post Napisano Maj 7, 2015 Oldstable odrazu do testing to może być tragiczne w skutkach... Ten poradnik aktualizuje Ci stable do testing. Ja bym najpierw zrobił full upgrade do stable a potem do testing. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lokator 137 Zgłoś post Napisano Maj 7, 2015 Tak też zrobiłem : ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach