Gość thetox Zgłoś post Napisano Maj 4, 2015 (edytowany) Jaka nawi na androida na zagra manicę ? Zainstalowałem Sygic GPS Navigation 15.2.0 + Europe TomTom 2014.09 Pobrałem tylko mape Holandii bo obecnie tu jestem, dobrze w NL jak na razie się spisuje, ale może coś lepszego? A nawi IGO? Czy wystarczy absolutnie sygic z mapami Polska/Niemcy/Holandia Bo mam obecnie w telefonie Automape całej europy nawi here od noki z mapa tylko Holandii i sygic z mapa tylko Holandii. Jedze z sygic po Holandii Edytowano Maj 4, 2015 przez thetox (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pan Kot 1535 Zgłoś post Napisano Maj 4, 2015 Google mapy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
behemoth 230 Zgłoś post Napisano Maj 4, 2015 TomTom swietnie sie tam sprawdzi, zwłaszcza z live traffic. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Vasthi 74 Zgłoś post Napisano Maj 4, 2015 Nokia Here powinny dać radę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.mzone.uk 1200 Zgłoś post Napisano Maj 4, 2015 (edytowany) Sygic jest bardzo dobry lepszego w tej cenie nie znajdziesz. Edytowano Maj 6, 2015 przez www.mzone.uk (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xorg 693 Zgłoś post Napisano Maj 5, 2015 (edytowany) Ja polecę klasyka, czyli Automapę. Może moja ocena jest subiektywna i jest nieco nostalgią do dawnych czasów gdy konkurencji w kategorii nawigacji GPS za bardzo nie było, jednak dobrze prowadzi, mapy są w porządku wykonane a GUI też nie odstrasza, jest całkiem wygodne w obsłudze. W kwestii aktualizacji map z pewnością najlepsze będą Mapy Google. I co najważniejsze - są darmowe. Edytowano Maj 5, 2015 przez xorg (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Łukasz Ostrowski 593 Zgłoś post Napisano Maj 5, 2015 W kwestii aktualizacji map z pewnością najlepsze będą Mapy Google. I co najważniejsze - są darmowe. Oczywiście trzeba pamiętać, by nadal patrzeć gdzie się jedzie. 2 lub 3 razy nawigacja Google chciała bym jechał pod prąd (droga jednokierunkowa od kilku tyg). Automapa lub Yanosik. Byleś unikał MapaMap - dziadostwo straszne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
litespeed 0 Zgłoś post Napisano Maj 6, 2015 Jesli masz transfer danych to Google Maps. Offline - Sygic. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Igorek 26 Zgłoś post Napisano Maj 6, 2015 be on road to ostatnio testowałem i całkiem ciekawa i chyba dosyć dokładna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Maj 30, 2015 A co powiecie jeszcze o iGo Primo ? na europe? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach