R@fi 64 Zgłoś post Napisano Maj 3, 2015 Witam, mam taki problem jestem posiadaczem LG E 510 i potrzebuje z skorzystania z partycji Recovery lecz gdy robie jak pisze w manualu na stronie http://www.lg.com/pl/wsparcie-produktowe/lg-E510-G.APRAY#manuals_panel lecz nie działa mi f11 wydawało by sie ze niema partycji recovery lecz gdy wchodze w zarzadzanie dyskami pojawia sie partycja 0 i pozniej opisana jest jako partycja odzyskiwania . jak z niej skorzystac na tym laptopie jest teraz windows 7 a oryginalnie była tu Vista prosze o pomoc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
_Maciej 42 Zgłoś post Napisano Maj 3, 2015 Przy starcie komputera, na ekranie z logotypem LG nie masz napisu typu "Press <cośtam> to recovery menu"? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
R@fi 64 Zgłoś post Napisano Maj 3, 2015 (edytowany) Przy starcie komputera, na ekranie z logotypem LG nie masz napisu typu "Press <cośtam> to recovery menu"? nie 1 Diagnostic Screen (ESC) 2.BIOS SETUP (F2) 3 BOT MENU (F12) Tylko te opcje dostępne Edytowano Maj 3, 2015 przez R@fi (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Dew Zgłoś post Napisano Maj 3, 2015 Nie miałeś żadnej płytki z tym laptopem? U mnie odzywkiwanie działało tylko po włożeniu płyty producenta. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.mzone.uk 1200 Zgłoś post Napisano Maj 3, 2015 Jak masz Windows 7 a była Vista to ktoś grzebał i pewnie uszkodził partycję z recovery. Weź płytkę z Windows i zainstaluj ręcznie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach