malpka 0 Zgłoś post Napisano Maj 2, 2015 Mam na oku pewną domenę, która na 90% nie zostanie przedłużona na kolejny rok. Czy ktoś się orientuje jaka firma będzie w stanie przechwycić ją dla mnie za rozsądne pieniądze? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
protoplasta 25 Zgłoś post Napisano Maj 2, 2015 Aftermarket? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Domenatorix 0 Zgłoś post Napisano Maj 24, 2015 (edytowany) W AfterMarket.pl 25 zł + VAT czyli 30,75 zł brutto. W Premium.pl 20 zł + VAT czyli 24,60 zł brutto. W Domenos.pl 19 zł + VAT czyli 23,37 zł brutto. Edytowano Maj 24, 2015 przez Domenatorix (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
blfr 225 Zgłoś post Napisano Maj 24, 2015 Ale oni kupują opcję w NASK? Bo ta jest widoczna w registry i właściciel może zmienić zdanie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Domenatorix 0 Zgłoś post Napisano Maj 24, 2015 Opcję to może zarejestrować każdy, o ile na danej domenie jej jeszcze nie ma, a przechwytywanie to zupełnie inna sprawa, która wymaga kupy kasy i super szybkiego sprzętu. Nie wypowiem się, jak to wygląda od strony technicznej, bo sam nie wiem, w każdym razie człowiek nie ma szans z automatami, dlatego jesteśmy skazani na korzystanie z usług przechwytywaczy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach