Viva 4 Zgłoś post Napisano Kwiecień 29, 2015 Witam. Potrzebuję VPS'a w lokalizacji Europa z dobrą ochroną antyDDOS. Po wstępnych testach odpadają takie hostingi jak: OVH (10GBps | VPS znika z sieci) TikTalik (10GBps | VPS działa ale trzyma wysoki PacketLoss i ciężko rozmawiać) MintsHost (10GBps | VPS nie znika ale ma bardzo duże lagi) Jeżeli oczywiście taki istnieje... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
N0Name 48 Zgłoś post Napisano Kwiecień 29, 2015 Zajrzyj tu: http://www.webhostingtalk.pl/topic/51383-vps-pod-team-speaka/?hl=serwer Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Viva 4 Zgłoś post Napisano Kwiecień 29, 2015 A może ktoś poleci coś sprawdzonego? Bo mam dość tego testowania :/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Vasthi 74 Zgłoś post Napisano Kwiecień 29, 2015 Ja polecam hosteam, taki np. ts-lol się tam hostuje i nie narzeka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lokator 137 Zgłoś post Napisano Kwiecień 29, 2015 Hosteam również polecam do tego zastosowania. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Viva 4 Zgłoś post Napisano Kwiecień 29, 2015 Napisałem do hosteam o serwer testowy. Żeby kolejny raz nie kupować w ciemno. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Kwiecień 29, 2015 Tylko chyba w hosteam najlepszą ochronę mają dedyki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach