dominik90 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 29, 2015 Witam, tak jak w temacie poszukuje VPN z dużą pulą IP z Polski. Zależy mi na możliwości zmian IP (najlepiej ręcznie). Bezpieczeństwo najmniej ważne, chodzi mi po prostu o ukrycie swojego prawdziwego IP. Usługi potrzebuje na góra 2 miesiące. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Kwiecień 30, 2015 Skontaktuj się z hitme.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dominik90 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 30, 2015 OK. Do tej pory próbowałem z vpnonline.pl jednak cisza... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marekxbx 71 Zgłoś post Napisano Kwiecień 30, 2015 Jakiego rzędu miałaby być to ilość? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dominik90 0 Zgłoś post Napisano Maj 1, 2015 Nie mniej niż 200 to na pewno. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marekxbx 71 Zgłoś post Napisano Maj 1, 2015 (edytowany) W takim razie nie pomożemy. Ciężki będzie znaleźć operatora, który oferuje taką ilość na VPN i nie będzie to usługa tylko pod Ciebie. Sam koszt adresów IP na 1 miesiąc pod usługę na własność wyniósłby dość sporą sumę. Edytowano Maj 1, 2015 przez marekxbx (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dominik90 0 Zgłoś post Napisano Maj 1, 2015 A jaką pulę mógłbyś zaoferować? Ostatecznie i tak nie ja podejmę decyzję. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.mzone.uk 1200 Zgłoś post Napisano Maj 1, 2015 Jaki masz budżet na to (serwer + IP)? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dominik90 0 Zgłoś post Napisano Maj 1, 2015 Budrzet jest na tyle mały że zamiast kupować serwer plus dodatkowo X IP, szukam firmy która udostępnia ileś IP w cenie VPNa. Całą sprawę komplikuje fakt że IP muszą być Polskie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.mzone.uk 1200 Zgłoś post Napisano Maj 1, 2015 Odpowiedź masz powyżej, dał Ci ją marekxbx. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kszysiu 136 Zgłoś post Napisano Maj 2, 2015 Zaloz sobie internet w neostradzie, co restart polaczenia bedziesz mial nowe ip Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dominik90 0 Zgłoś post Napisano Maj 2, 2015 Usługi potrzebuje na ok miesiąc. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach