btm1 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 28, 2015 Witam serdecznie. Stworzyłem stronę firmowa. Proszę oceniajcie, może nawet dajcie like na stronie. Proszę również o sugestie co należy poprawić. Zapraszam i proszę o opinie. Dodatkowo proszę o odpowiedź jak mogę lepiej pozycjonować stronę za darmo. Dodałem do darmowych katalogów, zarejestrowałem w google. Używam wtyczki Seo. Proszę piszcie o darmowych sposobach. Dzięki i zapraszam na www.btmprawnicy.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Narhir 0 Zgłoś post Napisano Maj 14, 2015 Hej, Już pisze co zauważyłem - Brak treści która jest powiązana z twoim obszarem działania np brak widocznych informacji o mieście w którym działasz - Brak Meta Description - Powinieneś dodać trochę więcej info do page title - Malutko treści - lepiej jakby było więcej - Brak mapy XML, należało by stworzyć mapę xml i ją dodać do google webmaster tools i bing webmaster tools To tak było by na tyle... I darmowe katalogi ? doradzam dodać do lepszej jakości katalogów które nawet są płatne a nie do lipnych darmowych (nie wszystkie darmowe są lipne, i nie wszystkie płatne są dobre ale ogólnie warto dodać do tych paru największych katalogów) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mestol 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 30, 2015 Mi jakoś nie podchodzi ta strona. Taka tematyka i taka dziwna strona? Powinna być schludna i wszystko w jednym miejscu, a nie szukanie treści.. Moim zdaniem oczywiście. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach