ThcS 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 28, 2015 Opis:Forum HolyFrag.pl Cena: 300 Płatność:przelew/paypal Kontakt: 3022562 lub HolyFrag.pl Zdjęcia: HolyFrag.pl Dodatkowe informacje: W skład wchodzą 2 skrypty (jeżeli ktoś będzie chciał lecz brak możliwości odsprzedaży skryptów) *demo* http://91.185.185.77/ http://evoadvert.pl/ 3 unikalne style forum 1. demo jest na GGWP.pl 2. uRumcajsa.com (strona wyłączona) 3. Obecny styl (mogę go edytować jeżeli ktoś chce) Hosting opłacony do maja 2016 Baza Danych (622 użytkowników) Fanpage więcej info udzielę po kontakcje Wszystkie dane daje po otrzymaniu gotówki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ksk 67 Zgłoś post Napisano Kwiecień 28, 2015 Licencja IPB nulled rozumiem jeśli nie mam jej w sprzedaży razem z forum . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
strefapc 69 Zgłoś post Napisano Kwiecień 28, 2015 Licencja IPB nulled rozumiem W tej branży to normalne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prizmo 2 Zgłoś post Napisano Kwiecień 28, 2015 W tym wypadku Retail. Ale co to za różnica Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Kwiecień 28, 2015 Tam w cenie przecinek ci uciekł. Ogólnie forum nie jest tyle warte zwłaszcza bez licencji. Aktywność forum umarło chyba zeszłym miesiącu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ThcS 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 28, 2015 Tam w cenie przecinek ci uciekł. Ogólnie forum nie jest tyle warte zwłaszcza bez licencji. Aktywność forum umarło chyba zeszłym miesiącu Sam hosting 160 zł.. a tak ogólnie to o ile mi wiadomo to nie jest dział wycenty tylko giełdy... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
robson345 53 Zgłoś post Napisano Kwiecień 29, 2015 Sam hosting 160 zł.. To co ty w końcu sprzedajesz forum czy hosting na którym stoi forum? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
yehaa 57 Zgłoś post Napisano Kwiecień 29, 2015 typowy forum kolo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pekus 31 Zgłoś post Napisano Kwiecień 29, 2015 (edytowany) Sam hosting 160 zł.. a tak ogólnie to o ile mi wiadomo to nie jest dział wycenty tylko giełdy... Ja korzystam z hostingu za 20zł/rok i stronki hulają... Chcesz namiar? Edytowano Kwiecień 29, 2015 przez pekus (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pan Kot 1535 Zgłoś post Napisano Kwiecień 29, 2015 Szukam, szukam, i nie mogę znaleźć gdzie te 300 zł na tej stronie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.mzone.uk 1200 Zgłoś post Napisano Kwiecień 29, 2015 Ja korzystam z hostingu za 20zł/rok i stronki hulają... Chcesz namiar? Tylko potem nie płacz, że nie ma kopii zapasowych Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prizmo 2 Zgłoś post Napisano Kwiecień 29, 2015 Pod IPB hosting za 20zł dobre Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Kwiecień 29, 2015 A czemu by nie hosting za 20zł? Przecież forum i tak jest puste Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.mzone.uk 1200 Zgłoś post Napisano Kwiecień 29, 2015 No chyba, że tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prizmo 2 Zgłoś post Napisano Maj 1, 2015 No w sumie racja. Puste forum z żadnym ruchem stać będzie i na takim hostingu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dawidek492 0 Zgłoś post Napisano Maj 2, 2015 Ja tam za hosting płace 120 zł Ale z tego co widać forum padło i kolo sprzedaje by jeszcze coś z tego wyciągnąć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach