PerWisienka 1 Zgłoś post Napisano Kwiecień 27, 2015 Witam, Potrzebna jest mi pilnie pewna domena a wykupienie jej kosztuje 37 zł, lecz obecnie nie posiadam możliwości, by zebrać na nią funduszy. I teraz miałbym pytanie czy ktoś, by opłacił tą domenę a ja w zamian bym coś dla niego zrobił? Znam się dobrze na Photoshopie, lecz dziedzinę internetu jak i komputera można powiedzieć "mam w małym paluszku"... może trochę przesadziłem, ale znam sie dobrze na IT. Kazda propozycja jest na miejscu Pomoże ktoś? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bybunny 540 Zgłoś post Napisano Kwiecień 27, 2015 Ty tak całkiem serio? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PerWisienka 1 Zgłoś post Napisano Kwiecień 27, 2015 Ty tak całkiem serio? Serio serio Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
strefapc 69 Zgłoś post Napisano Kwiecień 28, 2015 Jak cię nie stać na 37 zł to weź domenę regionalną. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PerWisienka 1 Zgłoś post Napisano Kwiecień 28, 2015 Jak cię nie stać na 37 zł to weź domenę regionalną. Niestety jest mi potrzebna domena .COM Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach