ArturaS 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 4, 2004 Wiem że za servery płaci się kartą krdytową ale zastanawiam się bo przecierz konto mam w zlotówkach to moge zapłacić kartą czy musze mieć konto w dolarach?? A tak wogule czy servermatrix jest dobrą serverownią?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ece 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 4, 2004 Dobra serwerownia, a VISA, tudziez MasterCard przeliczy Ci zlotowki na dolary. Jaki dokaldnie kurs to nie pytaj, bo tego nie wie nikt, ale zblizony do sredniego NBP. Mozesz tez dowiedziec sie, czy akurat Twoja karta jest przeliczana przez euro, czy dolary. Jesli euro, to ciut wiecej Ci wyjdzie przez kurs krzyzowy. Widzialem takie same karty w roznych bankach roznie przeliczane (tak dla jasnosci). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ArturaS 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 4, 2004 dzienki za info bede musiał się w banku dokładnie dowiedzieć czy moja karta napewno przelicza złotówki na dolce jeszcze raz fenks za info Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gb 12 Zgłoś post Napisano Grudzień 5, 2004 Nie lepiej zakupic uslugi w Polsce i placic w zlotowkach ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ece 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 5, 2004 Karta na pewno przelicza - nie musisz o to pytac. Kwestia czy od razu na dolary, czy przez euro to taka ciekawostka Pewnie i lepiej, tylko czy nie zawsze czynniki pozacenowe determinuja wybor uslugodawcy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach