nowy231 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 23, 2015 Witam poszukuje oferty podobnej jaka oferuje Mintshost - https://www.mintshost.pl/dedykowane.phpa dokładnie serwer mini. Zalezy mi na minimum 2GB ramu, dobrym procesorze oraz systemie FreeBSD 9.2 32Bit. Wziąłbym serwer na mintshost, jednakże czas oczekiwania to 5 - 7 dni co odpada, ponieważ potrzebuje maszyne na teraz! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Kwiecień 24, 2015 kimsufi / online.net Raczej w tej cenie nic innego nie znajdziesz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
strefapc 69 Zgłoś post Napisano Kwiecień 24, 2015 Mam do odstąpienia serwer START w cenie sewera mini. Pisz gg1470483 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Kwiecień 24, 2015 Mam do odstąpienia serwer START w cenie sewera mini. Pisz gg1470483 Cena na stałe? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
strefapc 69 Zgłoś post Napisano Kwiecień 24, 2015 cena 1299 przy płatnosci rocznej czyli 108zł m-c Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sprintdatacenter.pl 3 Zgłoś post Napisano Kwiecień 24, 2015 Serwer za 5 minut może być gotowy - zapraszam. ECO 0 w cenie 161,00 pln netto - trochę większy niż w założeniach o których piszesz, ale może... https://www.sprintdatacenter.pl/serwery-dedykowane Zapraszam Pozdrawiam Krzysztof kont info@sprintdatacenter.pl kont 696 021 304 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Vasthi 74 Zgłoś post Napisano Kwiecień 24, 2015 W tej cenie lepiej zakupić dobry VPS. Ewentualnie SYS ma teraz brak opłaty instalacyjnej a cena to 150 zł. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bartosz Z 236 Zgłoś post Napisano Kwiecień 24, 2015 Viperoo, masz rację - nie ma sensu zostawiać pieniędzy w kraju i otrzymywać wsparcia, o którym klienci SYS mogą pomarzyć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Vasthi 74 Zgłoś post Napisano Kwiecień 24, 2015 Viperoo, masz rację - nie ma sensu zostawiać pieniędzy w kraju i otrzymywać wsparcia, o którym klienci SYS mogą pomarzyć Super, o supporcie piszesz np. sprint data center ? Kiedyś mi przeinstalowywali dedyka ponad 8 godzin. Czy piszesz o supporcie w minthost który nie ma nawet monitoringu, trzeba się dopraszać żeby zrestartowali dedyka jak się zawiesi czy cokolwiek. Jak ktoś chce supportu to albo wybiera firmę z dobrą opinią czy sprawdzoną a ta osoba woli raczej najtańszego dedyka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gutek 23 Zgłoś post Napisano Kwiecień 24, 2015 Super, o supporcie piszesz np. sprint data center ? Kiedyś mi przeinstalowywali dedyka ponad 8 godzin. Czy piszesz o supporcie w minthost który nie ma nawet monitoringu, trzeba się dopraszać żeby zrestartowali dedyka jak się zawiesi czy cokolwiek. Jak ktoś chce supportu to albo wybiera firmę z dobrą opinią czy sprawdzoną a ta osoba woli raczej najtańszego dedyka. Ja polecam SPRINT DATA CENTER, jestem ich klientem od roku i korzystam z kilku serwerów, mimo różnych "niespodzianek" np. pady dysków ich serwis zawsze załatwia szybko zlecenia bezwzględu czy to wtorek czy niedziela czy 10 rano czy środek nocy.. Jak jest temat bardzo pilny to się dzwoni do serwisu a nie wysyła mejla.. Według mnie SPRINT to obecnie bardzo konkurencyjny i elastyczny dostawca 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nowy231 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 24, 2015 Nie potrzebuje wsparcia, serwer raz skonfigurowany będzie nieruszany, potrzebuje to co pisałem z naciskiem na system, który musi być 32 BITOWY! Mam drugi serwer z kimsufi i oni nie oferuja juz instalacji takiego systemu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
strefapc 69 Zgłoś post Napisano Kwiecień 24, 2015 Super, o supporcie piszesz np. sprint data center ? Kiedyś mi przeinstalowywali dedyka ponad 8 godzin. Sam nie potrafisz przeinstalować? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bartosz Z 236 Zgłoś post Napisano Kwiecień 24, 2015 SDC udostępnia IPMI, gdzie możesz sobie zamontować dowolne ISO. Jeśli chodzi o wsparcie, to technik o 2 w nocy, w pięć minut podpiął napęd z systemem rescue, więc jest bardzo dobrze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nowy231 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 24, 2015 Nie chce maszyny za 200 zł... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
strefapc 69 Zgłoś post Napisano Kwiecień 24, 2015 Nie chce maszyny za 200 zł... Taniej niż w mints raczej nie znajdziesz dedyka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bartosz Z 236 Zgłoś post Napisano Kwiecień 24, 2015 Może maszyna wirtualna z TikTalik? Ostatnio chyba wprowadzili FreeBSD do obsługiwanych systemów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Vasthi 74 Zgłoś post Napisano Kwiecień 24, 2015 Sam nie potrafisz przeinstalować? 1. Nie, moja wiedza ogranicza się tylko do siania hejtów. 2. To nie temat do pisania opini na temat Sprint Data Center, ogólnie polecam ich oraz uważam że mają fajną ofertę aczkolwiek osoba ma budżet ~100 zł na miesiąc (89 kosztuje mini w minthost) a SDC najtańszy serwer ma od ~190 zł. 3. Zaproponowałem tylko SYS, skoro system musi być 32 bitowy to i tak moja propozycja odpada. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nowy231 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 24, 2015 Dziękuje bardzo, temat do zamknięciaskoro nikt nie jest w stanie zaproponować nic podobnego, a nie tańszego jak ktoś wyżej napisał Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.mzone.uk 1200 Zgłoś post Napisano Kwiecień 24, 2015 Nowy, weź serwer ze Sprint, trochę drożej ale masz pewność, że serwer będzie Ci działał i ktoś pilnuje Twojej maszyny przez cała noc. W tej cenie nic lepszego nie znajdziesz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dinek 19 Zgłoś post Napisano Kwiecień 24, 2015 Witam, Mozemy Panu zaoferowac cos do 100PLN netto. Lokaliazcja Warszawa. W razie zaintersowania prosze pisac. Dino Strzeminski Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kszysiu 136 Zgłoś post Napisano Kwiecień 25, 2015 Może maszyna wirtualna z TikTalik? Ostatnio chyba wprowadzili FreeBSD do obsługiwanych systemów. Nie mamy... Miało być ale x64 w wersji 10... jeśli dobrze pamiętam... i tylko na PRO (HVM) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach