??? 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 23, 2015 (edytowany) Witajcie, kupiłem niedawno nowy dysk na którym zainstalowałem Windows 7 ale nie wywaliłem starego, który był na innym dysku. Problem tkwi w tym, że jeżeli odłączę stary dysk to wyskakuje mi komunikat, że "Brak BOOTMGR, naciśnij ctrl+alt+del aby zresetować" Gdy podłączę z powrotem "stary dysk", po załadowaniu biosa wyświetli się ekran wyboru systemu i załaduje się windows z nowego dysku. Znalazłem jakiś program EasyBCD który umie to naprawić tylko nie wiem jak w nim to zrobić, żeby czegoś nie popsuc. Edytowano Kwiecień 23, 2015 przez ??? (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mariaczi Zgłoś post Napisano Kwiecień 23, 2015 (edytowany) Jeśli masz płytę instalacyją Win7 to z niej uruchom komputer, wybierz naprawę systemu i powinno zaskoczyć. Edycja: Oczywiście zrób to po wcześniejszym odłączeniu "starego dysku". Edytowano Kwiecień 23, 2015 przez mariaczi (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Vasthi 74 Zgłoś post Napisano Kwiecień 23, 2015 Albo zainstaluj jakiegoś gruba Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
??? 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 23, 2015 (edytowany) Musze skorzystać z waszych opcji, bo ten program mi nie pomógł, znalazlem jak przekopiować nim, ale wraz wyskakuje przy odlaczonym dysku ze brak BOOTMGR Edytowano Kwiecień 23, 2015 przez ??? (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach