Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Grudzień 20, 2015 Krzysiu widziałeś? Tyle osób z wht było a nikt nie podszedł się przywitać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
blfr 225 Zgłoś post Napisano Grudzień 20, 2015 Następnym razem powinno być stoisko WHT. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Grudzień 20, 2015 Ja i tak strzeliłem małe fo pa podchodząc z torbą AMD na imprezę której partnerem jest Intel Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość l3szcz Zgłoś post Napisano Grudzień 20, 2015 Następnym razem powinno być stoisko WHT. ^z gorącymi kebabami oczywiście. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TheKrzysztofa 9 Zgłoś post Napisano Grudzień 22, 2015 ^z gorącymi kebabami oczywiście. Sorry ale nie będziemy zapewniać obsłudze OVH że będą kebaby, bo pewnie znowu ruszt dostanie atak DDoS... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość l3szcz Zgłoś post Napisano Grudzień 22, 2015 Ruszt w tym roku dostał atak DDoS od serwera angina.onion więc.. cóż :> W regulaminie kebabowni trzeba napisać, że nie gwarantujemy 100% SLA kebabów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bartosz Z 236 Zgłoś post Napisano Styczeń 5, 2016 Nowe DC OVH stanie albo w Warszawie (lepsza sieć) albo w Poznaniu (taniej, bliżej do Niemiec) w ciągu ~18 miesięcy. Polskie centrum ma obsługiwać Europę wschodnią Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Misiek08 285 Zgłoś post Napisano Styczeń 5, 2016 Serwery po 2zł! Czekam! Tak serio to w końcu będzie coś jeszcze bliżej nas z ogromną przepustowością w b. dobrych cenach. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lokator 137 Zgłoś post Napisano Styczeń 5, 2016 To zacznie się migracja do OVH ; ) Są gdzieś potwierdzone informacje? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bartosz Z 236 Zgłoś post Napisano Styczeń 5, 2016 To są potwierdzone informacje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lokator 137 Zgłoś post Napisano Styczeń 5, 2016 Opcje tych 2 lokalizacji, też już są zweryfikowane? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bartosz Z 236 Zgłoś post Napisano Styczeń 5, 2016 Z tego co wiem, to tylko te wchodzą pod uwagę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Styczeń 5, 2016 Ale się zacznie migracja serwerów CSa itp. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Pokuć Zgłoś post Napisano Styczeń 5, 2016 Będzie można rodzimych techników cisnąć żeby się nie obijali i wymieniali co trzeba w terminie szybszym niż kilka dni Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość krzysiek1991 Zgłoś post Napisano Styczeń 8, 2016 Mam nadzieje że powstanie serwerowni sprawi ich zwrócenie również uwagi także na support. Bo jednak jak na globalną firmę BOK 8-18 Pn-Pt i czekanie nawet 2 dni na odpowiedź to trochę mało delikatnie mówiąc... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Desavil 88 Zgłoś post Napisano Styczeń 8, 2016 Mam nadzieje że powstanie serwerowni sprawi ich zwrócenie również uwagi także na support. Bo jednak jak na globalną firmę BOK 8-18 Pn-Pt i czekanie nawet 2 dni na odpowiedź to trochę mało delikatnie mówiąc... Wspominali na Tour, że planują, aby polski support był całodobowy, więc jest nadzieja.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Pokuć Zgłoś post Napisano Styczeń 8, 2016 (edytowany) - Ratunku, nie działa mi mój serwer CS/Timspik/Minekraft - Jest niedziela rano, jak technik wytrzeźwieje to się tym zajmie Edytowano Styczeń 8, 2016 przez Pokuć (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość krzysiek1991 Zgłoś post Napisano Styczeń 9, 2016 Desavil raczej nierealne bo nawet we Francji BOK nie jest 24h. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gutek 23 Zgłoś post Napisano Styczeń 9, 2016 - Ratunku, nie działa mi mój serwer CS/Timspik/Minekraft - Jest niedziela rano, jak technik wytrzeźwieje to się tym zajmie wygrałeś internety:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość krzysiek1991 Zgłoś post Napisano Styczeń 11, 2016 Na chwilę obecną z ich dzisiejszego newslettera wiadomo że w tym roku otworzą 4 centra danych. Jednym z najważniejszych projektów będzie uruchomienie nowych centrów danych. Cztery pierwsze centra danych zostaną otwarte w drugim i trzecim kwartale roku: dwa w Ameryce Północnej, na wschodnim i zachodnim wybrzeżu Stanów Zjednoczonych, jedno w Singapurze i jedno w Australii. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość patrys Zgłoś post Napisano Styczeń 11, 2016 Przy obecnych pomysłach naszego rządu w sprawie inwigilacji sieci nie wiadomo czy niedługo polska lokalizacja będzie tak pożądana Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
blfr 225 Zgłoś post Napisano Styczeń 11, 2016 Nie sądzę, żeby jakikolwiek polski rząd poszedł dalej niż francuski. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach