Gość l3szcz Zgłoś post Napisano Grudzień 15, 2015 At home, gardło rozwalone, nie wytrzymałem. Mówiłem wczoraj, że się zastanawiam - tak samo było wcześniej mówione, że jeżeli nic nie wypadnie pojawię się. I choć wszystko było zaplanowane niestety nie wypaliło, gorączka wieczorem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
HaPe 242 Zgłoś post Napisano Grudzień 15, 2015 Kebab w piecu? 😊 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość l3szcz Zgłoś post Napisano Grudzień 15, 2015 Nie, angina Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TheKrzysztofa 9 Zgłoś post Napisano Grudzień 15, 2015 (edytowany) Aktualizacja softa rożna do kebaba Edytowano Grudzień 15, 2015 przez TheKrzysztofa (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
blfr 225 Zgłoś post Napisano Grudzień 15, 2015 Świetna impreza. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość l3szcz Zgłoś post Napisano Grudzień 16, 2015 Aktualizacja softa rożna do kebaba Powinni taki rożen wbić Ci najpierw w gardło, byś wiedział jak się czuję Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bjN 30 Zgłoś post Napisano Grudzień 16, 2015 Dobra skończ już pierdolić PS. Przepraszam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Desavil 88 Zgłoś post Napisano Grudzień 16, 2015 (edytowany) Aż musiałem uchwycić to na zdjęciu. Edytowano Grudzień 16, 2015 przez Desavil (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość l3szcz Zgłoś post Napisano Grudzień 16, 2015 Spoko. Skonczylem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Grudzień 16, 2015 Aktualizacja softa rożna do kebaba Ej kradzieju to mój tekst Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TheKrzysztofa 9 Zgłoś post Napisano Grudzień 16, 2015 (edytowany) Ej kradzieju to mój tekst Sorry głodny byłem :/ Aż musiałem uchwycić to na zdjęciu. Najprawdopodobniej pierwsza będzie u szwabów bo u nas opłaty / rząd itd... Edytowano Grudzień 16, 2015 przez TheKrzysztofa (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Grudzień 16, 2015 (edytowany) Chodzą słuchy, że OVH w porozumieniu z jednym z użytkowników polskiego WHT szykują jakąś nową serię KS-Kebab z serwerami w nowo powstającej serwerowni OVH na pomorzu, wie ktoś coś więcej na ten temat? Edytowano Grudzień 17, 2015 przez Gość (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gutek 23 Zgłoś post Napisano Grudzień 17, 2015 pisząc serwerownie masz na myśli przyczepę z kebabem ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Grudzień 17, 2015 Raczej plotka Pod kebaby nie opłaca się budować DC no chyba że postawią Malinowy kontener ;D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Desavil 88 Zgłoś post Napisano Grudzień 17, 2015 Prelegent z OVH mówił, że jakby było nowe DC to w Warszawie (tam są wszystkie styki z siecią itp). A z jego bardzo nieoficjalnych źródeł wynika, że niby OVH już nawet ma pod to jakieś tereny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Grudzień 17, 2015 Ciii To tajne informacje są Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
HaPe 242 Zgłoś post Napisano Grudzień 17, 2015 Ciii To tajne informacje są Takie sygnały odnośnie DC OVH w PL miałem już 1-2 miesiące temu, także wiadomo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Grudzień 17, 2015 (edytowany) pisząc serwerownie masz na myśli przyczepę z kebabem ? Dostałem właśnie tajną fotkę z tego miejsca. W tle jeden z popularnych użytkowników polskiego forum WHT przygotowujący nowe KS-Kebaby do pracy, na pierwszym planie chyba jakiś kierownik działu konstrukcji. Edytowano Grudzień 17, 2015 przez Gość (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość l3szcz Zgłoś post Napisano Grudzień 17, 2015 (edytowany) Chętnie udzielę informacji na temat nowej oferty Kebabów. Edytowano Grudzień 17, 2015 przez l3szcz (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TheKrzysztofa 9 Zgłoś post Napisano Grudzień 18, 2015 (edytowany) Przecieki nowej oferty KS-JUNIOR - 7złKS-BOX - 10złKS-MAX 15złKS-BOMBA - 20zł Edytowano Grudzień 18, 2015 przez TheKrzysztofa (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
HaPe 242 Zgłoś post Napisano Grudzień 18, 2015 Dobry żart Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość l3szcz Zgłoś post Napisano Grudzień 19, 2015 Przecieki nowej oferty KS-JUNIOR - 7zł KS-BOX - 10zł KS-MAX 15zł KS-BOMBA - 20zł Nie prawda. Bombowy kebab w zestawie tylko z KS-BOX za jedyne 25 zł + VAT. Tylko prawdziwa baranina. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TheKrzysztofa 9 Zgłoś post Napisano Grudzień 19, 2015 Ustawiony do końca życia B| Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Grudzień 20, 2015 Widzisz no ja się zagadałem z gościem i nie dostałem ;( Przegryw życia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
blfr 225 Zgłoś post Napisano Grudzień 20, 2015 Ustawiony do końca życia B| Swoją drogą, jak je aktywować? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach