HaPe 242 Zgłoś post Napisano Kwiecień 21, 2015 Witam, wybiera się ktoś 7 maja do Krakowa na OVH World Tour? Dziś otworzyli rejestrację. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Kwiecień 21, 2015 Ja chyba odpuszczę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość l3szcz Zgłoś post Napisano Kwiecień 24, 2015 Na pół dnia chyba nie opłaca się jechać przez pół Polszy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Pokuć Zgłoś post Napisano Kwiecień 24, 2015 Ja jechałem przez całą na kilka godzin do Krakowa. Wtedy jeszcze jechało się na drugi koniec Polski cały dzień. Od 7 do 20 w pociągu, potem kilka godzin biesiadowania, kilka godzin na nieplanowany sen i kolejne 11 godzin na powrót. Da się? Da Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość l3szcz Zgłoś post Napisano Kwiecień 24, 2015 Owszem, nie wiem jednak czy wato :v Czekam na razie na listę osób. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Łukasz Bodziony 18 Zgłoś post Napisano Kwiecień 24, 2015 Owszem, nie wiem jednak czy wato :v Czekam na razie na listę osób. A jak ci wypadnie macierz z serwera ? to co zrobisz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Pokuć Zgłoś post Napisano Kwiecień 24, 2015 To ją wsadzi z powrotem? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość l3szcz Zgłoś post Napisano Kwiecień 24, 2015 Bodziony, nie bądź już taki cięty bo na prawdę przestajesz być zabawny jak większość tutejszych użytkowników. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Pokuć Zgłoś post Napisano Kwiecień 24, 2015 Daj sobie spokój, nie daj się prowokować i nie wdawaj się w takie gadki. Jak ci macierz wypadnie to się owinie ją kebabem i wsadzi z powrotem. Proste, nie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość l3szcz Zgłoś post Napisano Kwiecień 24, 2015 Owszem, mogę nie dać się prowokować, ale czasem mam dość jak widzę głąbów, którzy na siłę próbują zabłysnąć dowcipem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Kwiecień 24, 2015 To ich olej ciepłym moczem i ignoruj. Inaczej ci pikawka siądzie albo któryś z modów ci da kolejne ostrzeżenie za łamanie regulaminu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lokator 137 Zgłoś post Napisano Kwiecień 29, 2015 Ktoś się w końcu wybiera? ; ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
HaPe 242 Zgłoś post Napisano Kwiecień 29, 2015 Ja wstępnie jadę o ile nic mi nie wypadnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TheKrzysztofa 9 Zgłoś post Napisano Kwiecień 30, 2015 Ja w tej edycji nie wybieram się, do zobaczenia w grudniu w Warszawie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość l3szcz Zgłoś post Napisano Maj 4, 2015 (edytowany) Mnie niestety też nie będzie. Do widzenia Krzysiu w Wawie o ile rzecz jasna przyjadę, tutaj raczej będę pisać w razie W. Pozdrawiam. Edytowano Maj 4, 2015 przez l3szcz (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lucaspl 18 Zgłoś post Napisano Maj 5, 2015 Reasumując ktoś będzie z WHT? Ja na 90% się pojawię. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lokator 137 Zgłoś post Napisano Maj 5, 2015 (edytowany) Nie będzie mnie. Edytowano Maj 5, 2015 przez Lokator (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
HaPe 242 Zgłoś post Napisano Maj 7, 2015 Jest ktoś ostatecznie na evencie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MicroVPS.pl 85 Zgłoś post Napisano Lipiec 23, 2015 Jakieś plany na grudzień? Ktoś będzie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Lipiec 24, 2015 Jest Warszawa to pewnie będę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
HaPe 242 Zgłoś post Napisano Lipiec 24, 2015 Też będę o ile będzie czas na studiach. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
HaPe 242 Zgłoś post Napisano Listopad 18, 2015 Będę 15.12 w Wawie, chyba, że coś wypadnie Ktoś z WHT się pisze? Jest sporo czasu, ale wstępnie pytam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość l3szcz Zgłoś post Napisano Listopad 20, 2015 Ja tak samo. O ile coś nie wypadnie, ale złożyłem deklarację, że będę - zobaczymy się tam może Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
HaPe 242 Zgłoś post Napisano Listopad 20, 2015 Leszczu... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość l3szcz Zgłoś post Napisano Listopad 20, 2015 Yup, wiem, kilka razy już tak mówiłem.Nie byłbym jednak sam bo pewna osoba z forum chce ze mną wpaść Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach