Viva 4 Zgłoś post Napisano Kwiecień 19, 2015 Witam. Mam do sprzedania skrypt pod sieć serwerów CS 1.6/CS:GO. Skrypt trafił w moje ręce na początku 2014 roku z pewnego rosyjskiego portalu, ale przez długi czas nie był używany ponieważ dużo funkcji w nim nie działało. Jakiś czas temu odkopałem to cudo i doprowadziłem skrypt do stanu używalności. Cena: 100zł Kontakt: PW | GG (w profilu) Najważniejsze funkcje: - Czat - Swoja tabela serwerów (screen) - Dodawanie serwerów z panelu - Obsługa serwerów CS 1.6 oraz CS:GO - Swoje własne forum - Wbudowany skrypt Prośby o UnBan - Wiadomości - Prywatne wiadomości - Informacje o projekcie (na dole) - Najnowsze posty z forum. Wersja: 1.0 Zmiany: v1.0 - Naprawa skryptu Prośby o UB - Naprawa statystyk strony (liczba użytkowników, tematy na forum i td.) - Fix wyświetlania daty i godziny - Naprawa opcji pod każdym postem na forum - Naprawa odświeżania informacji o serwerach (cron) - Tłumaczenie. Wygląd po zalogowaniu: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wlodziu 49 Zgłoś post Napisano Kwiecień 19, 2015 Sprzedajesz jakiś zripowany skrypt, niewiadomego pochodzenia? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Viva 4 Zgłoś post Napisano Kwiecień 19, 2015 Nie jest to rip. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wlodziu 49 Zgłoś post Napisano Kwiecień 19, 2015 skąd ta pewność? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TheKrzysztofa 9 Zgłoś post Napisano Kwiecień 30, 2015 Ruskie gówno http://cscontrol.ru/load/127-1-0-4894 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Viva 4 Zgłoś post Napisano Kwiecień 30, 2015 (edytowany) Nie sugeruj się screenem lecz zawartością archiwum Jak nie wiesz do czego podajesz link - nie podawaj go wcale. Edytowano Kwiecień 30, 2015 przez Viva (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach