Gość thetox Zgłoś post Napisano Kwiecień 15, 2015 Gdzie najlepiej założyć konto walutowe dla waluty EURO bo potrzebuje konta wyjeżdżam do Holandii I Aby kartę do bankomatu wyrobili od ręki jeśli da radę, bo teraz w sobotę wyjazd. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Kwiecień 15, 2015 Bank Smart ale na karte trzeba poczekac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Igorek 26 Zgłoś post Napisano Kwiecień 15, 2015 t mobile rachunki walutowe mają bezbłatną kartę i po 1 czerwca nadal bezpłatna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
outmc 1 Zgłoś post Napisano Kwiecień 16, 2015 ja polecam BZWBK Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Kwiecień 16, 2015 Założone w alior bank Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
robson345 53 Zgłoś post Napisano Kwiecień 16, 2015 Konto walutowe zakładaj w banku w którym masz konto złotówkowe, bo przelewy walutowe między bankami potrafią iść nawet 3 dni. Mając wszystko w jednym banku przelew robisz od razu bez czekania, oczywiście walutowych nie można robić przez cała dobę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
blfr 225 Zgłoś post Napisano Kwiecień 16, 2015 Przewalutowania nie warto robić w swoim banku zazwyczaj. Większość ma bardzo niekorzystne kursy. Najlepiej skorzystać z Cinkciarza czy innego Internetowego Kantoru. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KarolinaT1 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 26, 2015 I jak się sprawdza Alior Bank? Miałąm doczynienia kiedyś, jakieś 2 lata temu, ale tyle trzeba było czekać na przelewy, że szybko zrezygnowałam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Kwiecień 27, 2015 Póki co tylko założone kartę bankomatowa bez imienną dostałem od ręki, pierwszy przelew ma być w czwartek. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach