Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Kwiecień 14, 2015 Znacie może jakieś programy, które poradzą sobie z odzyskaniem 'skasowanej'/'usuniętej'/'utraconej' partycji z pendrive? Mam dwa pendki na których były udanie nagrane dane, na jednym wyskoczył problem z miejscem, więc dane zostały nagrane na drugi i wykrzaczyło oba pendki. Utracone zostały partycje. Przez narzędzia do obsługi dysków wyświetla nieprzydzielone miejsce. Używałem różnych programów. Zależy mi na odzyskaniu partycji bądź danych. Używałem: recuva testdisk wdr UndeleteMyFiles Pro PartitionGuru Paragon Recovery Media Builder™ (i pochodne) MiniTool Partition Wizard Free EaseUS Data Recovery Wizard 8.6 DriverEasy Nie wiem może w którymś jest jakaś schowana opcja, ale żaden nie pomógł. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
likufanele 77 Zgłoś post Napisano Kwiecień 14, 2015 (edytowany) Spróbuj programu BOOTICE... EDIT: A testdisk nic ci nie znalazł...? Edytowano Kwiecień 14, 2015 przez likufanele (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Kwiecień 14, 2015 No właśnie nie, ale może coś źle użyłem. Jeszcze na noc zapuszcze go bo strasznie wolno szukał. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach