LosowyAndzej 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 11, 2015 Witam, oferuje na sprzedaż serwer KIMSUFI OVH KS-1, dość długo na niego polowałem prubując go dorwać. Mam go jeszcze na strarych warunkach, czyli z 4gb ramu: (aktualnie ks-1 jest z 2gb ramu). Prosze pamietać, że w cene jest wliczona opłata instalacna która wynosi, około 50zł.(40zł bez vat) Płyta główna Intel Corporation DN2800MT Procesor Intel(R) Atom(TM) CPU N2800 @ 1.86GHz Liczba : 4 Cache : 512 KB Prędkość : 1862 MHz RAM 2 x 2048 MB Dyski 1 x 500GB SATA CENA: (w zależności od sposobu zakupu, preferuje przelew na konto) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
HaPe 242 Zgłoś post Napisano Kwiecień 11, 2015 Ile odnowienie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
LosowyAndzej 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 11, 2015 Ile odnowienie? 20zł netto, około 25zł z vat Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
metrowy 18 Zgłoś post Napisano Kwiecień 12, 2015 Ja mam ks1 ze starej oferty i koszt odnowienia miesięczny to ok 16 zł. Co ciekawe serwer ramu ma 2gb, a w panelu ovh pisze że 2 x 2048 MB co prawdą nie jest. @LosowyAndrzej serw masz w panelu ovh czy panelu kimsufi? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Kwiecień 12, 2015 Rozumiem że ważność serwera opłacona na pół roku? Bo z taką ceną nikt nie weźmie niszowego serwera 'z opłatą aktywacyjną wliczoną w cenę'. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
LosowyAndzej 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 12, 2015 Ja mam ks1 ze starej oferty i koszt odnowienia miesięczny to ok 16 zł. Co ciekawe serwer ramu ma 2gb, a w panelu ovh pisze że 2 x 2048 MB co prawdą nie jest. @LosowyAndrzej serw masz w panelu ovh czy panelu kimsufi? Płace dokładnie: €6,14 EUR czyli około 24zł z paypal. Serwer mam w panelu kimsufi. Ano faktycznie jest tylko 2gb ramu, mój bład ale w panelu mam 2 x 2048mb... 2022512 K total memory Rozumiem że ważność serwera opłacona na pół roku? Bo z taką ceną nikt nie weźmie niszowego serwera 'z opłatą aktywacyjną wliczoną w cenę'. Serwer nie jest przepłacony. A co do ceny, to podlega negocjacji. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rolej 58 Zgłoś post Napisano Kwiecień 19, 2015 Rozumiem, że jedno IPv4, tak? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
adifpll 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 19, 2015 Jak wygląda przeniesienie usługi na moje konto serwer posiada 4gb ramu czy 2gb Pzd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach