PanDoktor 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 9, 2015 Witam, Mam pytanie ile może kosztować wykonanie projektu i wdrązenie skryptu php szybkich wpłat na konto. Posiada się kilka kont bankowych, uzytkownicy stron moich mogliby wklepywać kwotę jaką chcą wpłacić (stworzyc dodatkowy widget aby umieszczac na stronie) i przenosi ich na wyznaczony przez siebie Bank gdzie sie loguje i dokonuje wpłaty i wtedy u mnie kasa jest natychmiastowo. Wiem ,że istnieje coś takiego jak transferuj.pl itd. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PapaSmerf 497 Zgłoś post Napisano Kwiecień 9, 2015 Słowo klucz: specyfikacja. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nrm Zgłoś post Napisano Kwiecień 9, 2015 Tak z 3 samochody. (tesle) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość l3szcz Zgłoś post Napisano Kwiecień 10, 2015 Najlepszym rozwiązaniem jest właśnie system transferuj / dotpay, gdyż nie narażasz się na chociażby włamanie do Twojego konta bankowego :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
HaPe 242 Zgłoś post Napisano Kwiecień 11, 2015 Dodam, że chcąc oferować tego typu usługi należy posiadać zgłoszenie jako operator płatności. Dodatkowo tego typu serwisy mają umowy z bankiem, dzięki czemu formatka przelewu w większości przypadków jest uzupełniana automatycznie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach