Lordziqqq 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 13, 2006 Witam poszukuje taniego serwera VPS Orientacyjne parametry : Miejsce : 5000 MB - 7500 MB Transfer : 200 GB minimum Łącze : najlepiej 100 Mbit Oczywiście root access na serwerze Cena do 100 zł miesięcznie Czekam na oferty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
shive 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 13, 2006 Może hosteurope.de albo pośrednik (ehost.pl): http://ehost.pl/vps.php Ale taniej i o niebo korzystniej było by Ci kupić taniego dedyka np. w moim ulubionym netdirekt. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lordziqqq 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 13, 2006 Sorki za śmiecenie post nieaktualny Uznałem że skoro moge wydać 100 zł na VPS to czemu nie wydać 189 i mieć serwer dedykowany o znacznie lepszych parametrach tylko dla siebie. Chce zamówić serwer w firmie www.puratec.pl wiem że to pośrednik www.webperoni.de ale wole rozmawiać z polskim pośrednikiem niż załatwiać wszystko ze szwabami. Może ktoś miał (lub ma) tam serwer dedykowany i może podzielić się swoją opinią Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hyhyhy 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 13, 2006 Servery w webperoni są spoko ;-) wszystko działa jak należy, nawet raz zdarzylo mi się dostać serv po 30 minutach ;-) Awari z siecią nie mają, bynajmniej narazie, support rownież miły, dość szybko odpowiadą. Pozdr. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ednet 136 Zgłoś post Napisano Czerwiec 13, 2006 Sorki za śmiecenie post nieaktualny Uznałem że skoro moge wydać 100 zł na VPS to czemu nie wydać 189 i mieć serwer dedykowany o znacznie lepszych parametrach tylko dla siebie. Chce zamówić serwer w firmie www.puratec.pl wiem że to pośrednik www.webperoni.de ale wole rozmawiać z polskim pośrednikiem niż załatwiać wszystko ze szwabami. Może ktoś miał (lub ma) tam serwer dedykowany i może podzielić się swoją opinią puretec.pl - o tej firmie slyszalem same dobre opinie. Jak już tam kupisz serwer to napisz Twoje wrazenia z zakupu i uzywania serwera. Na pewno wielu ludziom przyd się takie informacje Ed Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
guci0 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 13, 2006 puretec.pl - o tej firmie slyszalem same dobre opinie.Jak już tam kupisz serwer to napisz Twoje wrazenia z zakupu i uzywania serwera. Na pewno wielu ludziom przyd się takie informacje Sam tez jestem zainteresowany, bylbym wdzieczny za takie info ... Pozdrawiam Pawel Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach