Raffi95 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 7, 2015 Witam nie jestem pewien, czy pisze ten temat w dobrym dziale, jeśli w złym ,to proszę o przeniesienie. O tuż mam taki problem. Posiadam serwer dedykowany z systemem Windows server 2012 R2 łączę się z nim przez zdalny pulpit wszystko by było dobrze, gdyby nie to, że po rozłączeniu się z serwerem program, który na nim uruchomiłem minimalizuje się. Czy jest jakiś sposób by temu zapobiec? Pozdrawiam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Raffi95 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 11, 2015 Pomoże ktoś? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
metrowy 18 Zgłoś post Napisano Kwiecień 12, 2015 A w czym przeszkadza minimalizacja ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gelinhouse 8 Zgłoś post Napisano Kwiecień 12, 2015 Zamiast Rdp spróbuj użyć Vnc (tightvnc) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Spoofy Zgłoś post Napisano Kwiecień 21, 2015 Nie znam się na windowsie, ale sesję RDP da się jakoś tam ustawiać, jeżeli nie to jesteś zdany na to że jest ona "blokowana" po wylogowaniu i raczej z tym nic nie zrobisz. Użyj VNC ale trzymaj się z dala od TeamViewer'a (TeamViewer + serwer = sic! ) do tego typu rozwiązań. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hauabaua69 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 24, 2015 Tightvnc, z tego co pamiętam, nie ma ssl. Lepszym rozwiązaniem będzie ultravnc. Ew RealVNC. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach