bybunny 540 Zgłoś post Napisano Kwiecień 6, 2015 ISPConfig również jest darmowy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
C0C4iNE 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 6, 2015 Witam, Pisze od razu - szukałem już takiego tematu, wiem że był ale znaleźć nie moge Poleci ktoś jakiś darmowy panel hostingu? Coś typu cPanel, ISP Config tylko że darmowe. Potrzebuję do 10 kont maksymalnie - doradzi ktoś? System to Debian postawiony na VPS. Probowałem instalować zPanel ale coś wywala błędy Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kieropmi 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 6, 2015 VestaCP? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mcbarlo 61 Zgłoś post Napisano Kwiecień 6, 2015 Też polecam VestaCP - bardzo prosty w instalacji i poprostu działa bez większego zachodu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
C0C4iNE 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 7, 2015 Wiem że darmowy lecz odstrasza mnie trochę wygląd ;/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mariaczi Zgłoś post Napisano Kwiecień 7, 2015 Wiem że darmowy lecz odstrasza mnie trochę wygląd ;/ Możesz pokusić się o zrobienie własnego wyglądu Nowy jest w planach na roadmapie. Generalnie sprawdza się do tego, do czego został wykonany. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MrAdalbert 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 1, 2015 Witam, Potrzebuję darmowego i przejrzystego panelu do obsługi kilku stron z oddzielnymi IP-ami na debianie. Co polecacie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach