Wyzima 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 5, 2015 Witam. Mam pytanie dotyczące silnika WHMCS, otóż posiadam płatności w transferuj.pl i chciałbym w WHMCS dodać klientom możliwość doładowania portfela za pomocą SMS. W jaki sposób mogę coś takiego wykonać ? Z tego co się orientuję to Mintshost coś takiego posiada. Proszę o pomoc i pozdrawiam. P.S. Jeśli zły dział to proszę o przeniesienie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bartosz Z 236 Zgłoś post Napisano Kwiecień 5, 2015 Transferuj.pl nie obsługuje SMS'ów. Musisz podpiąc Homepay/Dotpay/PayU - cokolwiek z obsługą SMS Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wyzima 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 5, 2015 Czy na pewno https://transferuj.pl/platnosci-mobilne/platnosc-sms ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
regdos 1848 Zgłoś post Napisano Kwiecień 5, 2015 PayU nie obsługuje SMS-ów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wyzima 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 5, 2015 Panowie, w takim razie jaki system płatności obsługujący SMSy i działający z WHMCS ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bartosz Z 236 Zgłoś post Napisano Kwiecień 5, 2015 Jak tak to przepraszam Kiedy przeglądałem ofertę Transferuj, to nie mieli jeszcze SMS'ów.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wyzima 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 5, 2015 @up Okej, widzę że Pan również posiada hosting na silniku WHMCS, może orientuje się Pan w jaki sposób mogę zintegrować takową płatność z portfelem ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bartosz Z 236 Zgłoś post Napisano Kwiecień 5, 2015 Nie jestem właścicielem HH Transferuj udostępnia gotowy moduł do WHMCS: https://transferuj.pl/integracja-w-sklepachSprawdź, czy nie ma tam SMS'ów i zapytaj ich o ewentualne dodanie tej opcji do modułu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość l3szcz Zgłoś post Napisano Kwiecień 6, 2015 Takowy moduł trzeba napisać własnoręcznie korzystając z możliwości jakie daje moduł Wallet w WHMCS. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wyzima 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 6, 2015 Jednak będę korzystał z systemu Homepay. Zrobiłem coś na zasadzie kredytu Mogę jednak dodawać środki tylko za pomocą panelu admina. No i właśnie myślę jak zintegrować płatność SMS Homepay aby środki dodawał do tejże skarbonki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość l3szcz Zgłoś post Napisano Kwiecień 6, 2015 Jak już mówiłem, moduł trzeba samemu napisać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wyzima 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 6, 2015 (edytowany) A jakaś podpowiedź jak takowy wykonać ? Rozumiem że darmowych nie ma ? Edytowano Kwiecień 6, 2015 przez Wyzima (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość l3szcz Zgłoś post Napisano Kwiecień 6, 2015 Wątpię. Jakaś podpowiedź? Między innymi formularz z podłączeniem do API Homepay z wykorzystaniem szablonów WHMCS. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach