Gość Filip Nowacki Zgłoś post Napisano Kwiecień 4, 2015 Jak w tytule, mam do sprzedania blog działający od końca czerwca 2014. Strona cieszy się popularnością w społeczności gry(2 największa strona w Polsce). Więcej informacji na pw dla zainteresowanych. Cena do uzgodnienia. Cyferki: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bybunny 540 Zgłoś post Napisano Kwiecień 4, 2015 WoW! Zaskoczyłeś mnie ale jak coś to adres znasz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Filip Nowacki Zgłoś post Napisano Kwiecień 4, 2015 Sprzedaję, ponieważ brakuje mi czasu na prowadzenie tego projektu, gdyż wdrażam się w nowe forum a ciężko pogodzić 2 rzeczy na raz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
protoplasta 25 Zgłoś post Napisano Kwiecień 5, 2015 O dzieki za statystyki bo to utwierdza mnie w przekonaniu ze wot w ogole nie ma przyszlosci i brania w polsce Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Filip Nowacki Zgłoś post Napisano Kwiecień 10, 2015 Nadal aktualne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Filip Nowacki Zgłoś post Napisano Kwiecień 13, 2015 Oferta nadal aktuaulna. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Filip Nowacki Zgłoś post Napisano Kwiecień 16, 2015 @update Obniżam cenę do 250zł, chcę by ten projekt dalej funkcjonował bo szkoda tego co już osiągnął. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Filip Nowacki Zgłoś post Napisano Kwiecień 21, 2015 Odświeżam, nie chcę by serwis upadł ostateczna cena to 200zł. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
yehaa 57 Zgłoś post Napisano Kwiecień 21, 2015 jestem zainteresowany Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Filip Nowacki Zgłoś post Napisano Kwiecień 27, 2015 odświeżam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
yehaa 57 Zgłoś post Napisano Kwiecień 29, 2015 a cena tez odswiezona? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.mzone.uk 1200 Zgłoś post Napisano Kwiecień 29, 2015 Podaj adres strony na PW i proponowaną cenę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Groszeq 21 Zgłoś post Napisano Kwiecień 29, 2015 http://wizjerczolgisty.pl/wyjasnienie-ostatniego-zastoju-na-blogu/ I sprzedaje bloga gdzie już poinformował, że WizjerCzolgisty kończy działalność... Do tego patrząc na statystyki strony, które Filipsiu zamieścił, a na aktywność użytkowników na facebooku to jest coś nie halo (prawie 700 fanów, bardzo fajne statystyki strony, a przy postach po 0-2 like). Zresztą pamiętam, że w niektórych opisach klanów, czy stronach klanów była wzmianka o WizjerzeCzolgisty - i na tym chyba stanęło. Forum też nie ma, gdzie użytkownicy mogą "budować społeczność". Aktywność użytkowników jest znikoma na blogu (a statystyki pokazywały zupełnie co innego). Nie chce mi się wierzyć, że przy takich statystykach nikt nie komentuje tekstów. Zresztą nie mój interes, ale skoro sprzedaje się coś to nie wypada informować o zakończeniu działalności (przez co "czytelnicy" uciekają ze strony i zapominają o niej), a jeżeli już tak postępujesz to wypada o tym poinformować w tym temacie, a nie mydlić oczy statystykami sprzed kilku miesięcy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Filip Nowacki Zgłoś post Napisano Kwiecień 29, 2015 Przychodzi czas opłat za kolejny rok a chętnych brak więc trza to zamknąć i tyle. Co do samych statystyk... ludzie przychodzili tam poczytać nowości a nie komentować, cóż... taka specyfika tej branży. Temat do zamknięcia chyba, że ktoś jest zainteresowany to zapraszam z propozycją ceny na pw(do 200zł). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach