kamil306 35 Zgłoś post Napisano Kwiecień 2, 2015 Witam, poszukuje hostingu po serwer Ts3, serwer lokalizacji najlepiej pl, serwer powinien utrzymać w przyszłości po 1024osob online oraz najważniejsze to zabezpieczenia anty-ddos. Zależy mi dłuższej współpracy dlatego proszę o oferty tylko te które spełniają wymagania. Ceny nie podaje gdyż bardziej mi zależy na jakości, a czy to będzie 100 czy 200zl za miesiąc Nie ma dla mnie większej różnicy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Vasthi 74 Zgłoś post Napisano Kwiecień 2, 2015 Ja polecam hosteam.pl pod TS3, możesz sprawdzić sprintdatacenter.pl, microvps.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Kwiecień 2, 2015 (edytowany) Zapraszam do nas - https://slotex.pl/oferta,teamspeak3.html Serwery znajdują się w centrum Warszawy (PLIX DC), posiadają ochronę przed atakami typu DDoS i nie tylko. Edytowano Kwiecień 2, 2015 przez Gość (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach