elkostek 0 Zgłoś post Napisano Marzec 30, 2015 Ostatnio natknąłem się na ciekawą informację, iż home.pl idzie pod młotek. Ciekawy jestem jakie są Wasze opinie kto zostanie nowym właścicielemhttp://mamstartup.pl/aktualnosci/6417/home-pl-na-sprzedaz-spolka-moze-byc-warta-500-mln-zlotych Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gnum.pl 4 Zgłoś post Napisano Kwiecień 4, 2015 Niedawno home.pl kupiło udziały w az a teraz idzie pod młotek... Może allegro kupi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bybunny 540 Zgłoś post Napisano Kwiecień 4, 2015 Mało istotne kto kupi bo tak naprawdę dla klienta końcowego nic się nie zmieni..... Pytanie powinno brzmieć dlaczego idzie pod młotek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nrm Zgłoś post Napisano Kwiecień 4, 2015 Pytanie powinno brzmieć dlaczego idzie pod młotek Dlatego, że ten kto to poprzednio kupił specjalizuje się w kupowaniu, pompowaniu wartości, a potem sprzedawaniu z dużym zyskiem. Widać mocno już podpompowali i chcą wyjść z inwestycji. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pan Kot 1535 Zgłoś post Napisano Kwiecień 5, 2015 Ładna sumka . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
elkostek 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 6, 2015 Dlatego, że ten kto to poprzednio kupił specjalizuje się w kupowaniu, pompowaniu wartości, a potem sprzedawaniu z dużym zyskiem. Widać mocno już podpompowali i chcą wyjść z inwestycji. Zgadzam się w pełni, dlatego ciekawi mnie kto wyłoży tyle kasy na taką inwestycję , może OVH które ma już ok 8% albo 1and1 zamiast pchać sie w kampanie marketingowe ) SiXwishlist, czy się nic nie zmieni tego nigdy nie można być pewnym, w zależności kim dla Ciebie jest klient końcowy, czy Abonent, czy Reseller ? Ładna sumka . Suma też może być wyssana z palca jako artykuł sponsorowany, żeby podbić cenę i pokazać jak wielcy jesteśmy. Najważniejszy jest fakt sprzedaży ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
janD 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 6, 2015 Ta sprzedaż napawa lekkim optymizmem, że może nowi właściciele wprowadzą lepszą politykę handlową bardziej pro kliencką. Do tej pory panujące tam warunki zmusiły mnie do zmiany rejestratora. Tak czy siak mam nadzieje, ze na tej zmianie skorzystaja klienci Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
elkostek 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 15, 2015 hehehe byłem blisko prawdy w kwietniu albo 1and1 zamiast pchać sie w kampanie marketingowe ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maniakk87 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 21, 2015 Już został określony nowy właściciel? Na czym stanęła ta sprawa? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PCziomal 16 Zgłoś post Napisano Wrzesień 22, 2015 @up: Gigant na niemieckim rynku hostingowym, United Internet, działający m.in. pod marką 1&1 dokonał właśnie bardzo ważnego zakupu, który ma za zadanie pomóc mu rozszerzyć swoje wpływy i umocnić pozycję w Europie. Jak donosi Puls Biznesu, po kilku latach bezowocnych prób zdobycia szturmem polskiego rynku hostingowego własnymi rozwiązaniami, 1&1 zdecydowało się nabyć istniejące już rozwiązanie i to nie inne, jak polskiego lidera w tej branży, czyli serwis hostingowy Home.pl. Źródło: http://www.spidersweb.pl/2015/07/home-pl-przejecie.html Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
is_wm 287 Zgłoś post Napisano Wrzesień 22, 2015 Trwa jeszcze postępowanie UOKiK. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach