henryphp 0 Zgłoś post Napisano Marzec 30, 2015 Witam, Szukam doświadczonego grafika do dłuższej współpracy, aktualnie potrzebuję kogoś do zmodyfikowania loga a także wykonania kilkunastu różnych grafik na stronę, proszę podsyłać na PW swoje prace i kontakt. Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MicroVPS.pl 85 Zgłoś post Napisano Marzec 30, 2015 Napisz do Huberta z http://creativehead.info/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kolekads 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 6, 2015 jeśli nadal aktualne napisz na kontakt [at] antolek.pl co potrzebujesz, a wycenimy Ci wszystko. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szymonkolo33 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 21, 2015 Witam, Szukam doświadczonego grafika do dłuższej współpracy, aktualnie potrzebuję kogoś do zmodyfikowania loga a także wykonania kilkunastu różnych grafik na stronę, proszę podsyłać na PW swoje prace i kontakt. Pozdrawiam cześć mogę zająć się grafiką twej strony najważniejsze w jakim stopniu miała by być zaawansowana moja praca grafik 2 .3D i za ile . Witam, Szukam doświadczonego grafika do dłuższej współpracy, aktualnie potrzebuję kogoś do zmodyfikowania loga a także wykonania kilkunastu różnych grafik na stronę, proszę podsyłać na PW swoje prace i kontakt. Pozdrawiam cześć mogę zająć się grafiką twej strony najważniejsze w jakim stopniu miała by być zaawansowana moja praca grafik 2 .3D i za ile . Witam, Szukam dowiadczonego grafika do duszej wspacy, aktualnie potrzebuj꠫ogo do zmodyfikowania loga a take wykonania kilkunastu rch grafik na stronꬠprosz꠰odsya栮a PW swoje prace i kontakt. Pozdrawiam cze栭ogaj栳iꠧrafik twej strony najwaniejsze w jakim stopniu miaa by by栺aawansowana moja praca grafik 2 .3D i za ile . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach