Jephrey 0 Zgłoś post Napisano Marzec 29, 2015 pomoze ktos nieodplatnie z vestacp?usiluje odpalic na dedyku vestacp i owncloud 8 ale jak narazie nie bardzo chce to banglac.Podejrzewam ze chodzi o prawa dla www i ustawienie grupy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RafoX 233 Zgłoś post Napisano Marzec 29, 2015 A co dokładnie się dzieje? hm Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jephrey 0 Zgłoś post Napisano Marzec 29, 2015 problem z prawami zapisu Zucilbys okiem czy przy Niedzieli Ci sie nie chce ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RafoX 233 Zgłoś post Napisano Marzec 29, 2015 no w sumie mogę daj na pw wgląd. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jephrey 0 Zgłoś post Napisano Marzec 29, 2015 dzieki za pomoc widac sa tu specjalisci w sobie RafoX ktorzy szybko i sprawnie ogarniaja temat polecam swietny kontakt i szybkosc w dzialaniu ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jephrey 0 Zgłoś post Napisano Marzec 30, 2015 dziwna przypadlosc z ta vestacp jak strone wrzuce do var/www to dziala a jak jest w katalogu /home/admin/web/nazwadomeny to juz nie chce jak zmusic aby dzialalo zarowno z var/www jak i home? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malu 460 Zgłoś post Napisano Marzec 30, 2015 Po pierwsze zweryfikuj czy vhosty uruchamiają PHP na prawach użytkownika.Po drugie zobacz sobie w tym Twoim /home/admin/web/nazwadomeny kto jest właścicielem plików: cd /home/admin/web/nazwadomeny; ls -la Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RafoX 233 Zgłoś post Napisano Marzec 30, 2015 Ja już ci pisałem na PW skopałes temat już przy samej instalacji, namieszałeś z vhostami i zapchałeś apache więc nie dziw się że to gra jak chce Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jephrey 0 Zgłoś post Napisano Marzec 30, 2015 restart apache w vestacp czyni cuda hehe nagle wsio zaczelo dzialac zaskakuje mnie ten panel hehe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach