NiceMan 3 Zgłoś post Napisano Marzec 28, 2015 Witam Wyskakuje mi taki błąd: 2015-03-28 19:52:54.503182|CRITICAL|DatabaseQuery | | setSQLfromFile( file:sql/update_22.sql) failed Serwer stop na VPS. Nie mogę uruchomić TS. Jak by ktoś był mi w stanie pomóc był bym wdzięczny. W zarządza jestem kompletne 0. Kupiłem VPS postawiłem TS z poradnika na YT i tyle co potrafię ;/ Ewentualnie jak by ktoś był w stanie zdalnie mi na nowo przywrócić TS był bym wdzięczny Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pan Kot 1535 Zgłoś post Napisano Marzec 28, 2015 Corrupt bazy danych. Usuwasz ts3server.sqlitedb Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NiceMan 3 Zgłoś post Napisano Marzec 28, 2015 Działa. Ale czysto... Cóż nic nie zrobię ;/ Zainstaluje program do backupów. Człowiek uczy się na błędach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Patryk98 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 4, 2015 Ja taki błąd naprawiłem zmieniając wersje w pliku ts3server.sqlitedb Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pan Kot 1535 Zgłoś post Napisano Kwiecień 5, 2015 Ja taki błąd naprawiłem zmieniając wersje w pliku ts3server.sqlitedb Walnie prędzej czy później. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Patryk98 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 5, 2015 @Archi nie walnie, działa już od 5 miesięcy. Chodzi tu o ustawienie ostatniej rewizji. A ostatnie zmiany są znikome w bazie danych. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pan Kot 1535 Zgłoś post Napisano Kwiecień 6, 2015 @Archi nie walnie, działa już od 5 miesięcy. Chodzi tu o ustawienie ostatniej rewizji. A ostatnie zmiany są znikome w bazie danych. Ok, każdy wie lepiej w końcu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Patryk98 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 7, 2015 @Archi nie ma prawa walnąć z tego względu że ostatnie rewizję między 3.0.11.1 a 3.0.11.2 wnoszą tylko sortowanie z tego co pamiętam więc da się zmienić z 3.0.11.2 na 3.0.11.1 nie uszkadzając bazy danych, a tylko zmieniając numer rewizji. Ps: Nie cytuje się postów jak się pod nimi odpowiada Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach